Pharmaceris

Køb effektive produkter fra Pharmaceris her! I det store udvalg af dermatologiske produkter finder du både hud- og hårpleje til en lang række problemer og lidelser. Se f.eks. de mange produkter mod rosacea i Pharmaceris R-serien eller de effektive produkter mod akne i T-serien her! 

Læs mere: Fordele ved Pharmaceris | Hvilken serie passer til min hud? 

Hvad er Pharmaceris?

Pharmaceris er et mærke af skønne dermatologiske produkter til hud og hår. I 12 forskellige serier målrettet forskellige typer af problemhud, finder du komplette hudplejerutiner. Det brede udvalg gør det nemt at købe den korrekte pleje til din hud, så du ikke skal købe et hav af produkter fra forskellige mærker. 

Det kan nemlig være en jungle selv at sammensætte en hudplejerutine, fordi det kræver dybdegående kendskab til hvilke ingredienser, som har en god effekt på din hud – hvad end du lider af rosacea, har problemer med uren hud eller døjer med pigmentforandringer. Alt dette besvær slipper du for, når du med Pharmaceris’ fuldendte serier både finder rens, serum og creme. 


Pharmaceris hudplejeserier

Der findes 12 forskellige serier med Pharmaceris produkter. Hver eneste serie indeholder effektive problemløsere, så du altid kan finde et produkt, der kan afhjælpe netop dit hudproblem. Bliv klogere på de mange serier her! 


Bliver din hud nemt rød og irriteret? Har du brug for blid og stabiliserende pleje? Med Pharmaceris A-serien til allergisk og sensitiv hud får du lækre, dermatologiske produkter til lige netop din hud. Du finder både beroligende skintonic, blidt renseskum og lækre ansigts- samt øjencremer i sortimentet. Med aktive ingredienser som Immuno-Prebiotic-Formula og risolie får du lindret irritation og overfølsomhed samtidig med, at huden beskyttes og fugtes. 


Har du atopisk hud, ved du, at blødgørende ingredienser og fugt er vejen til en fin og elastisk hud. Pharmaceris E er allergivenlig med få undtagelser. Langt de fleste produkter er helt uden parfume, farvestoffer parabener, allergener eller silikone. Pharmaceris Emotopic indeholder både creme til krop og ansigt, ligesom du også finder produkter til badet. Blandt de mest populære produkter er den lækre mineralsolcreme med SPF 50+, som desuden virker beroligende. Giv din hud et boost af fugt med E-serien fra Pharmaceris. 


Uanset hvilke problemer du har med dit hår eller hovedbund, kan Pharmaceris H hjælpe dig til smukt og sundt hår. Du finder både hårvækststimulerende shampoos, balsammer og hårkurer, ligesom du også kan købe den effektive skælshampoo fra serien. Har du problemer med fedtet, tyndt eller farvet hår, har Pharmaceris H også produkter for dig.  


Med ingredienser som folinsyre og E-vitamin er Pharmaceris M den perfekte serie af dermatologiske hudplejeprodukter til både før, under og efter en graviditet. Hudplejen fra serien kan hjælpe med at forebygge og reducere strækmærker med regenererende og plejende ingredienser. Alt hudpleje fra Pharmaceris M er 100% sikre for gravide at benytte.  


Lider du af udvidede og bristede blodkar? Så kan Pharmaceris N hjælpe dig til en flot og forbedret hud. De mange hudplejeprodukter fra serien styrker blodkarrene og får dem til at trække sig sammen, så rødme reduceres og blodkarsforandringer forebygges. I serien fra Pharmaceris finder du både skintonic, øjencreme, rensegel og den populære Pharmaceris N Vita-Capilaril ansigtscreme mod rødme. Cremen er med SPF 20 og har i tidligere undersøgelser reduceret rødme i 78% af tilfældene. 


Hud med psoriasis kræver en yderst skånsom hudpleje - både i sygdommens aktive og inaktive fase. Med Pharmaceris P får du en serie af produkter som bodylotions, stimulerende sprays og rensegels, der er baseret på skånsomme og antibakterielle ingredienser. Hovedingrediensen er Ichthyol, som er udvundet af organiske aflejringer. Denne ingrediens har en anti-kløe og svampedræbende virkning.  


Rosacea-ramt hud har brug for blide og effektive ingredienser til at dæmpe inflammation samt reducere rødme i huden. Pharmaceris R er blandt de mest populære serier fra brandet på grund af de fantastiske og billige hudplejeprodukter. Ansigtscremer som Pharmaceris R Lipo-Rosalgin dagcreme og Pharmaceris Calm Rosalgin Natcreme er favoritter blandt vores kunder.  


Beskyt sart og problematisk hud på krop og ansigt med de lækre solcremer fra Pharmaceris S. Vælg mellem ansigtssolcremer med SPF30 og 50 samt produkter til børn med faktor 50+. Du finder også en lækker sololie med SPF50+, der både blødgører og beskytter din hud effektivt. Serien er allergivenlig og med vandafvisende egenskaber. 


Forebyg og kontrollér udbrud af bumser med de populære Pharmaceris T-produkter. T-serien udmærker sig ved det store udvalg af eksfolierende og plejende produkter til fedtet hud med tendens til akne eller bumser. De mange aktive ingredienser hjælper med at reducere rødme og forebygger nye udbrud. Har du tør hud på grund af akne behandling, kan Pharmaceris Sebomatt-Moistatic Dagcreme berolige samt blidt fugte irriteret og følsom hud.  


Er din hud påvirket af Vitiligo, er det vigtigt, at du beskytter huden mod solens stråler. Pharmaceris V-serien indeholder både en beskyttende dagcreme og en reparerende natcreme, så du kan passe godt på din hud døgnet rundt. 71% af personer i et klinisk forsøg oplevede en repigmentering af huden over tre måneder ved brug af natcremen. Prøv Pharmaceris Vitiligo i dag!


Få en jævn og lysnet hud med Pharmaceris W mod pigmentforandringer. De mange dermatologiske hudplejeprodukter bekæmper effektivt hyperpigmentering og reducerer mørke pletter. Serien anbefales til personer med tendens til fregner samt hud med solskader forårsaget af hormonel ubalance eller misfarvninger som bivirkning af medicin. 


Strålebehandlet hud kræver ekstra mild pleje og genopbygning af huden. Med den innovative Pharmaceris X-serie får du allergivenlige produkter, der er testet for at sikre en høj sikkerhed og tolerance. Du finder både en fantastisk massagecreme til rehabiliteringsmassage efter strålebehandling samt den regenererende ansigts- og kropscreme fra serien. 


Køb Pharmaceris hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du hele udvalget fra Pharmaceris. De mange produkter testet i kliniske forsøg og passer til mange forskellige hudproblemer. Du får fri fragt over 200 kr. og hurtig levering, når du handler hos os. 

pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?