Pharmaceris

Køb effektive produkter fra Pharmaceris her! I det store udvalg af dermatologiske produkter finder du både hud- og hårpleje til en lang række problemer. Se f.eks. de mange produkter i Pharmaceris R-serien, der er god til hud med tendens til rødme og irritation.

Læs mere: Fordele ved Pharmaceris | Hvilken serie passer til min hud? 

88 Produkt(er)

Hvad er Pharmaceris?

Pharmaceris er et mærke af skønne dermatologiske produkter til hud og hår. I 12 forskellige serier målrettet forskellige typer af problemhud, finder du komplette hudplejerutiner. Det brede udvalg gør det nemt at købe den korrekte pleje til din hud, så du ikke skal købe et hav af produkter fra forskellige mærker. 

Det kan nemlig være en jungle selv at sammensætte en hudplejerutine, fordi det kræver dybdegående kendskab til hvilke ingredienser, som har en god effekt på din hud – hvad end du har problemer med uren hud eller døjer med pigmentforandringer. Alt dette besvær slipper du for, når du med Pharmaceris’ fuldendte serier både finder rens, serum og creme. 


Pharmaceris hudplejeserier

Der findes 12 forskellige serier med Pharmaceris produkter. Hver eneste serie indeholder effektive problemløsere, så du altid kan finde et produkt, der kan afhjælpe netop dit hudproblem. Bliv klogere på de mange serier her! 


Pharmaceris A-serie - Sensitiv hud

Har du en sensitiv hud, der nemt bliver rød og irriteret? Så har du brug for blid og stabiliserende pleje. Med Pharmaceris A-serien til sensitiv hud får du lækre, dermatologiske produkter til lige netop din hud. Du finder både beroligende skintonic, blidt renseskum og lækre ansigts- samt øjencremer i sortimentet. Med aktive ingredienser som Immuno-Prebiotic-Formula og risolie får du lindret irritation og overfølsomhed samtidig med, at huden beskyttes og fugtes.


Pharmaceris E-serie - Tør, meget tør & kløende hud

Har du tendens til en kløende hud, ved du, at blødgørende ingredienser og fugt er vejen til en fin og elastisk hud. Pharmaceris E er allergivenlig med få undtagelser. Langt de fleste produkter er helt uden parfume, farvestoffer parabener, allergener eller silikone. Pharmaceris Emotopic indeholder både creme til krop og ansigt, ligesom du også finder produkter til badet. Blandt de mest populære produkter er den lækre mineralsolcreme med SPF 50+, som desuden virker beroligende. Giv din hud et boost af fugt med E-serien fra Pharmaceris.


Pharmaceris H-serie - Hår & hovedbund

Uanset hvilke problemer du har med dit hår eller hovedbund, kan Pharmaceris H hjælpe dig til smukt og sundt hår. Du finder både hårvækststimulerende shampoos, balsammer og hårkurer, ligesom du også kan købe den effektive skælshampoo fra serien. Har du problemer med fedtet, tyndt eller farvet hår, har Pharmaceris H også produkter for dig.  


Pharmaceris M-serie - Graviditet

Med ingredienser som folinsyre og E-vitamin er Pharmaceris M den perfekte serie af dermatologiske hudplejeprodukter til både før, under og efter en graviditet. Hudplejen fra serien kan hjælpe med at forebygge og reducere strækmærker med regenererende og plejende ingredienser. Alt hudpleje fra Pharmaceris M er 100% sikre for gravide at benytte.  


Pharmaceris N-serie - Rødme & blodsprængninger

Lider du af rødme og blodsprængninger? Så kan Pharmaceris N hjælpe dig til en flot og forbedret hud. De mange hudplejeprodukter fra serien er med til at reducere rødme, så blodsprængninger også forebygges. I serien fra Pharmaceris finder du både skintonic, øjencreme, rensegel og den populære Pharmaceris N Vita-Capilaril ansigtscreme mod rødme. Cremen er med SPF 20 og har i tidligere undersøgelser reduceret rødme i 78% af tilfældene.


Pharmaceris P-serie - Rød, hævet & skællende hud

Lider du af en rød, hævet og skællende hud og med tendens til kløe, svie og sprækket hud? Så kan Pharmaceris P-serien hjælpe dig! Med Pharmaceris P får du en serie af produkter som bodylotions, stimulerende sprays og rensegels, der er baseret på skånsomme og antibakterielle ingredienser. Hovedingrediensen er Ichthyol, som er udvundet af organiske aflejringer. Denne ingrediens har en anti-kløe og svampedræbende virkning.


Pharmaceris R-serie - Rød & irriteret hud

Problemhud med tendens til rødme og irritation har behov for blide og effektive ingredienser, der kan dæmpe og reducere rødme i huden. Pharmaceris R er blandt de mest populære serier blandt andet på grund af de fantastiske og billige hudplejeprodukter. Ansigtscremer som Pharmaceris R Lipo-Rosalgin dagcreme og Pharmaceris Calm Rosalgin Natcreme er favoritter blandt vores kunder. 


Pharmaceris S-serie - Solbeskyttelse

Beskyt sart og problematisk hud på krop og ansigt med de lækre solcremer fra Pharmaceris S. Vælg mellem ansigtssolcremer med SPF30 og 50 samt produkter til børn med faktor 50+. Du finder også en lækker sololie med SPF50+, der både blødgører og beskytter din hud effektivt. Serien er allergivenlig og med vandafvisende egenskaber. 


Pharmaceris T-serie - Uren hud

Forebyg og kontrollér udbrud af bumser med de populære Pharmaceris T-produkter. T-serien udmærker sig ved det store udvalg af eksfolierende og plejende produkter til fedtet hud med tendens til bumser og urenheder. De mange aktive ingredienser hjælper med at reducere rødme og forebygger nye udbrud. Har du tør hud på grund af akne behandling, kan Pharmaceris Sebomatt-Moistatic Dagcreme berolige samt blidt fugte irriteret og følsom hud.


Pharmaceris V-serie - Hvidplettet hud

Har din hud hvide eller afblegede pletter, er det ekstra vigtigt at beskytte huden mod solens stråler. Pharmaceris V-serien indeholder både en beskyttende dagcreme og en reparerende natcreme, så du kan passe godt på din hud døgnet rundt. 71% af personer i et klinisk forsøg oplevede en repigmentering af huden over tre måneder ved brug af natcremen.


Pharmaceris W-serie - Pigmentforandringer

Få en jævn og lysnet hud med Pharmaceris W mod pigmentforandringer. De mange dermatologiske hudplejeprodukter bekæmper effektivt hyperpigmentering og reducerer mørke pletter. Serien anbefales til personer med tendens til fregner samt hud med solskader forårsaget af hormonel ubalance eller misfarvninger som bivirkning af medicin. 


Pharmaceris X-serie - Stresset & irriteret hud

Lider du af en stresset og irriteret hud? Så kan du have fordel af en ekstra mild pleje, der genopbygger huden. Med den innovative Pharmaceris X-serie får du allergivenlige produkter, der er testet for at sikre en høj sikkerhed og tolerance. Du finder både en fantastisk massagecreme til rehabiliteringsmassage samt den regenererende ansigts- og kropscreme fra serien.


Køb Pharmaceris hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du hele udvalget fra Pharmaceris. De mange produkter testet i kliniske forsøg og passer til mange forskellige hudproblemer. Du får hurtig levering, når du handler hos os!

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.