Pharmaceris

Pharmaceris er et mærke med dermatologiske hudplejeprodukter der er effektive problemløsere i forhold til problemhud. Der findes 10 serier i Pharmaceris, der hver i sær behandler sygdomme i huden. Læs mere om Pharmaceris her.

Pharmaceris - Dermatologisk hudpleje

Pharmaceris er et mærke af dermatologiske hudplejeprodukter specielt udviklet til at give en bred omfattende hudpleje til problematisk hud. Pharmaceris dermoprodukter er udviklet af et team af eksperter, der kombinerer dermatologiske løsninger med avancerede kosmetiske formler. Disse formler er med til at skabe en række produkter der kan opfylde behovende hos selv de mest krævende og vanskelige hudtyper.

Alle Pharmaceris hudplejeprodukter er blevet testet af dermatologer og produkterne har ydermere gennemgået kliniske tests af uafhængige forskningsinstitutter.

Pharmaceris hudplejeserier

Der findes 12 forskellige serier med Pharmaceris produkter. I hver serie findes der effektive problemløsere, så du altid kan finde et produkt der kan afhjælpe netop dit hudproblem.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.