Dermatologisk Hårpleje

Hår- og hårbundspleje fra mærker der udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger. Alle produkter anbefales verden over af dermatologer.  Disse hårplejeprodukter kombinere tolerance og effektivitet i hår- og hårbundspleje uanset dine specifikke behov.  Find det hårpleje der passer til dig og dine bekymringer her.

155 Produkt(er)

Hvad er dermokosmestisk hårpleje?

Dermokosmetisk hårpleje er til dig der ikke vil gå på kompromis med hårpleje i høj kvalitet og vægter virkning og indhold højt. Med hårprodukter fra denne kategori, er du sikret kvalitet frem for alt. Disse produkter er udviklet med henblik på at at vedligeholde et normalt fungerende hår og hovedbund.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk hårpleje?

Lider du af skæl, sensitiv, tør eller irriteret hovedbund, kan du her finde produkter der er gavnlige for netop din situation. Med dermokosmetisk hårpleje sikrer du dig rene og gennemtestede produkter der giver gode resultater. Du finder et bredt udvalgt af shampoo, balsam, hårkure og meget mere.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.