Dermalogica

Dermalogica - Hudpleje til alle

Dermalogica er hudplejeprodukter, der er udviklet i samarbejde med professionelle hudplejeeksperter. Alle produkter er milde for huden, men har en yderst positiv effekt på hudens velvære og funktion. Læs mere om Dermalogica her!

Historien bag Dermalogica

Dermalogica er et af verdens førende hudpleje-brands, der siden 1986 har udviklet og produceret hudpleje til dig og dine personlige behov. Grundlæggeren af Dermalogica var kosmetolog, og derfor ved de, hvor vigtig skræddersyet hudpleje er – for ingens hud er ens! 


Dermalogica - Sund hud til alle

Dermalogica har siden begyndelsen haft en klar vision om at tilbyde kunder og kosmetologer de bedste hudplejeprodukter, for at opnå målet om, at sikre sund hud til alle. Dermalogica uddanner kosmetologer, rundt i hele verden, i deres hudplejeprodukter. Det har medvirket til, at Dermalogica er blevet et af det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter verden over, og at Dermalogica bliver anbefalet oftere end noget andet tilgængeligt produkt.  

Vejledning i Dermalogica fra eksperter

Du sikrer at du altid får den bedste service, når du køber Dermalogica hos Med24, da vi har uddannet eksperter. På denne måde sikrer du at den vejledning du får, kommer fra kyndige vejledere, der har uddannet sig indenfor Dermalogicas produkter. Med24 er blandt de danske webshops, der kan kalde sig autoriseret Dermalogica forhandler, og det er vi meget stolte over!


Professionel hudpleje med Dermalogica

Dermalogica har produceret mange forskellige produkter, der hver især vil forbedre din hudkvalitet. Alle Dermologicas produkter er fantastiske, og det bedste Dermalogica produkt til dig afhænger af, hvilke hudproblemer og hudtype du har.   

Dermalogica har skabt flere forskellige produkt-serier, så du nemt kan finde frem til det perfekte produkt til din hud. Hver serie har fået hver deres farve, og du kan herunder udforske og læse mere om de forskellige Dermalogica produkt-serier. 

Kundernes favoritter fra Dermalogica

Herunder finder du flere af vores kunders favoritprodukter fra Dermalogica, og hvem ved måske finder du også dit? 

Dermalogica Skin Smoothing Cream

På grund af et avanceret kompleks, bliver din hud konstant tilført fugt i op til 48 timer. Dette er med til at forhindrer fugttab, og med til at beskytte hudens naturlige lipidbarriere. Dermalogica Skin Smoothing Cream har en let-medium konsistens med planteekstrakter, som virker lindrende op huden.

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Specielt udviklet til tør hud hjælper Dermalogica Skin Smoothing Cream til at genopbygge fugtbalancen og mindske fine linjer og rynker. Dermalogica Skin Smoothing Cream virker ekstremt plejende, hvilket er med til at holde din hud smidig og elastisk.  

Dermalogica Daily Microfoliant

Dette er en meget mild eksfoliering i pulverform baseret på ris. Dermalogica Daily Microfoliant er så mild, at den kan anvendes til alle hudtyper hver dag, dog ikke af en ekstremt sart hud. Dermalogica Daily Microfoliant fjerner skånsomt døde hudceller, og din hud efterlades blød og strålende. 

Dermalogica Active Moist

Denne creme er en rigtig god fugtighedscreme, som bekæmper dehydrering af huden. Konsistensen er let og olie-fri, og så kan den også bruges om natten. Dermalogica Active Moist indeholder ingredienser, som virker beroligende og meget fugtgivende på huden.  

Dermalogica Special Cleansing gel

Denne rens er en sæbefri og skummende gelé, som effektivt fjerner skidt og snavs, uden at virke udtørrende på huden. Din hud bliver efterladt ren, blød og klargjort til at optage din efterfølgende creme eller serum. Dermalogica Special Cleansing gel kan bruges til alle hudtyper. 


Dermalogica går den bæredygtige vej

Udover at producere kvalitetsdygtig hudpleje, så vægter Dermalogica også bæredygtigheden meget højt. De er bevidste om deres handlinger, og hvordan de bedst muligt kan skabe den bedste hudpleje og samtidig passe på vores planet. 

Dermalogica kan også være stolte af at tage en masse bæredygtige valg herunder bl.a.:

  • Cruely-free – anerkendt af PETA og Leaping Bunny
  • Certificeret vegansk – undtaget 3 produkter
  • Ingen kunstige duft- eller farvestoffer
  • FSC certificeret
  • Produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser

Dermalogica er dermed ikke kun det bedste valg for vores hud, men også det bedste valg for vores planet.


Dermalogica tilbud hos Med24

Med24 er meget stolte over at være blandt de autoriserede Dermalogica forhandlere. Vi har et stort udvalg af de fantastiske hudpleje-produkter, som din hud uden tvivl vil takke dig for at anvende! Der vil løbende være tilbud på de forskellige Dermalogica produkter, så du kan få den bedste hudpleje fra Dermalogica billigt. Hos Med24 kan du altid opnå gratis levering og vi stræber altid på, at du får din pakke så hurtigt, som muligt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.