Dermalogica

Dermalogica - Hudpleje til alle

Dermalogica er hudplejeprodukter der er udviklet i samarbejde med professionelle hudplejeeksperter. Alle produkter er milde for huden, men har en yderst positiv effekt på hudens velvære og funktion. Læs mere om Dermalogica her. 

Historien bag Dermalogica

Dermalogica er et af verdens førende hudpleje-brands, der siden 1986 har udviklet og produceret hudpleje til dig og dine personlige behov. Grundlæggeren af Dermalogica var kosmetolog, og derfor ved de, hvor vigtig skræddersyet hudpleje er – for ingens hud er ens! 

Sund hud til alle

Dermalogica har siden begyndelsen haft en klar vision om at tilbyde kunder og kosmetologer de bedste hudplejeprodukter, for at opnå målet om, at sikre sund hud til alle. Dermalogica uddanner kosmetologer, rundt i hele verden, i deres hudplejeprodukter, så du altid får den bedste service, når du køber dermalogica hos de autoriserede dermalogica forhandlere. Med24.dk er blandt de danske webshops, der kan kalde sig autoriseret Dermalogica forhandler, og det er vi meget stolte over!  

Derfor er du sikret at den vejledning du får hos os, kommer fra kyndige vejledere, der har uddannet sig indenfor Dermalogicas produkter. Det har medvirket til, at Dermalogica er blevet det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter verden over, og at mærket bliver anbefalet oftere end noget andet tilgængeligt produkt. 

Bæredygtighed

Ligesom er kvalitetsdygtig hudpleje er vigtig for Dermalogica, så er bæredygtighed også et stort fokus for brandet. De er bevidst om deres handlinger, og hvordan de bedst muligt kan skabe den bedste hudpleje og samtidig passe på vores planet. 

Dermalogica kan også prale med at tage en masse bæredygtige valg, herunder bl.a. 

  • Cruely-free – anerkendt af PETA og Leaping Bunny
  • Certificeret vegansk – undtaget 3 produkter
  • Ingen kunstige duft- eller farvestoffer
  • FSC certificeret
  • Produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser

Dermalogica er dermed ikke kun det bedste valg for vores hud, men også det bedste valg for at passe på vores plant! 


Dermalogica produkter

Dermalogica har produceret mange forskellige produkter, der hver især vil forbedre din huds sundhed. Alle Dermologicas produkter fantastiske, og det bedste Dermalogica produkt til dig afhænger af, hvilke hudproblemer og hudtype du har.  

  • Dermalogica Active Moist er den perfekte fugtighedscreme, der bekæmper dehydrering af huden.
  • Dermalogica Special Cleansing gel der bildt og effektivt renser huden – formuleret uden sæbe.
  • Dermalogica Skin Smoothing Cream holder din hud gennemfugtet i 48 timer og forbedrer dens struktur.

Dermalogica har skabt flere forskellige produkt-serier, så du nemt kan finde frem til det perfekte produkt til din hud. Hver serie har fået hver deres farve, og du kan herunder udforske og læse mere om de forskellige produkt-serier: 


Køb dermalogica hos Med24.dk

Som sagt, er Med24.dk stolte over at være blandt de autoriserede Dermalogica forhandlere. Vi har et stort udvalg af de fantastiske hudpleje-produkter, som din hud uden tvivl vil takke dig for at anvende! Der vil løbende være tilbud på de forskellige Dermalogica produkter, så du kan få den bedste hudpleje fra Dermalogica billigt. Hos Med24.dk får du altid hurtig og bæredygtig levering, så du ikke skal vente længe på dine hudpleje. 

Pil til toppen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?