Dermalogica

Dermalogica - Hudpleje til alle

Dermalogica er hudplejeprodukter der er udviklet i samarbejde med professionelle hudplejeeksperter. Alle produkter er milde for huden, men har en yderst positiv effekt på hudens velvære og funktion. Læs mere om Dermalogica her.

Visionen for Dermalogica er klar – en produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser, der kan fremkalde udbrud (herunder lanolin, SD alkohol, mineralske olier, kunstige farvestoffer og parfumestoffer), og som vil forbedre hudens sundhed. 

Ingredienslisterne på Dermalogicas produkter indeholder ikke irritationsfremkaldende ingredienser, og Dermalogica adskiller også ved kun at være tilgængelig på klinikker og butikker, hvor professionelle konsultationer kan foretages. Derfor er du sikret at den vejledning du får hos os, kommer fra kyndige vejledere der har uddannet sig indenfor Dermalogicas produkter.  Det har medvirket til, at Dermalogica er blevet det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter verden over, og at mærket bliver anbefalet oftere end noget andet tilgængeligt produkt.

Dermalogica Age smart anti age hudpleje Dermalogica daily skin health hudpleje med fugt Dermalogica medibac clearing produkter til uren og fedtet hud Dermalogica powerbright produkter til pigmentforandringer Dermalogica ultracaling til følsom hud Dermalogica sheer tint Dermalogica Body Therapy kropspleje Dermalogica Clear Start til ung og uren hud

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.