Dermalogica special cleansing gel - 50 ml.

1
Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica Cleansing
Varenummer: 35903

Dermalogica special cleansing gel uden sæbe

Denne speciel rensegelé fra Dermalogica er en koncentreret, skummende gelé uden indhold af sæbe. Rensegelen er specielt udviklet til effektivt at fjerne snavs og urenheder fra huden. Produktet har ikke en udtørrende effekt på huden og fjerner ikke hudens naturlige fedtlag, som fungerer som hudens egen barriere.

Med Dermalogica special cleansing gel er du sikret en rensegelé af høj kvalitet der kan bruges af selv en meget sensitiv hud. Rensegeléen er til alle hudtyper og alle aldre.

Egenskaber:

  • Naturligt skummende quillaja sæbeurt fjerner blidt urenheder og overskydende talg
  • Rensende lavendelekstrakt hjælper med at lindre og rense huden
  • Udglattende citronmelisse køler og beroliger huden

Aktive ingredienser:

Quillaja sæbeurt:
Quillaja sæbeurt er inderbark af træet Quillaja saponaria, der stammer fra Peru og Chile. Barken er i mange år blevet brugt som erstatning for almindelig sæbe, men er meget mildere mod huden end en traditionel sæbe. Din hud bliver renset i dybden, udtørres ikke og fjerner effektivt urenheder og andet snavs.

Lavendelekstrakt:
Lavendelekstrakt bliver brugt som det skummende middel i denne rensegelé. Lavendelekstrakt indeholder er beroligende og afslappende effekt på huden.

Citronmelisse:
Citronmelisse har flere egenskaber. Citronmelisse styrker og genopbygger irriteret hud samtidig med, at det virker meget beroligende, lindrende og kløestillende på huden.

Anvendelse:

Skum en lille smule gelé op i fugtede hænder og massér geléen ind på fugtet hud i ansigt og på hals. Rens af med lunkent vand.
Afslut gerne med skintonic og en plejende ansigtscreme.

Undgå kontakt med øjnene. Hvis produktet kommer i øjnene, skyl straks med vand.


Indeholder: 50 ml.

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, PPG-5-Ceteth-20, Citric Acid, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica Cleansing
Varenummer: 35903
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.