Dermatologisk Rens & Toner

Effektiv og skånsom rensepleje til alle hudtyper fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger og dermatologer. Her finder du et bredt udvalg af renseprodukter der passer specielt til din hud, uanset om du du har en normal eller sensitiv hud.

134 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetiske renseprodukter og skintonic?

Dermokosmetiske renseprodukter består af rens til huden og skintonic. Disse produkter er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af din velfungerende hud. Når du bruger en rens vasker du alt snavs væk fra huden og gør sådan, at din creme bedre kan trænge ind i huden. Renseprodukter der er dermokosmetiske indeholder den rette PH værdi, så du ikke får din hud i ubalance. En velfungerende hud starter med en god rens.

Renseprodukterne i denne kategori er specielt udviklet i samarbejde med hudlæger og dermatologer. Derfor er du sikret nogle produkter, som hverken indeholder unødvendige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetiske renseprodukter & skintonic?

Når du bruger en dermokosmetisk hudpleje er du sikret at din ansigtscreme trænger længere ned i huden og bliver mere aktiv. Med renseprodukterne vasker du snavs og forurening væk, så din hud er ren og klar til pleje. Med din skintonic forbereder du huden på den kommende hudpleje. Du mindsker og renser samtidig dine porer. Skintonics fås med og uden alkohol, alt efter hvor sensitiv din hud er.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.