Avène

Avène er en komplet serie af dermakosmetiske hudplejeprodukter, som primært er udviklet til en sart og sensitiv hud.

Dermakosmetiske produkterne fra Avene ligger et sted mellem lægemiddel og kosmetik. Ved brug af lægemidler kan der opstå bivirkninger, derfor anbefalinger mange hudlæger blandt andre, at man starte med at prøve dermakosmetiske produkter.
Avène anvender få naturlige ingredienser og terminal kildevand i alle deres produkter.

Du finder alt lige fra renseprodukter Avène cleanance som er en lækker rensecreme du kan bruge uden vand, Avène skin recovery cream som er en ekstra skånsom og irritationsdæmpende creme, Avene øjencreme en plejende og beroligende øjencreme til sarte og irriterede øjenomgivelser. Du kan ligeledes finde Avene cicalfate repair creme som er en reparationscreme til alle former for irriteret og skadet hud.

Avène hudplejeprodukter er alle baseret, på det nærende og plejende terminalkildevand, fra Avène kilden i Sydfrankrig.
Avène kilden løber inde i bjergene i ca 50 år, hvor vandet langsomt optager naturlige mineraler som magnesium, calcium, silica og spormineraler, der medvirker til de unikke egenskaber som Avene produkterne har.
Mange har periodevis en sart og sensitiv hud, hvilket kan skyldes en lang række interne eller eksterne, fysiske eller kemiske påvirkninger. Her kan UV-stråling, forurening, forkert kost, lægemidler, utilpasset kosmetik og arvelige faktore spille ind.


Avene produkter kan hjælpe på alle hudtyper og følgende problemer:

  • sensitiv hud
  • Børneeksem
  • Psoriasis
  • Akne
  • Rosacea
  • Ældet hud - linjer og rynker
  • beskadiget og irriteret hud
  • Solbeskyttelse


Avène solbeskytttelse til hele familien

Avene solprodukter beskytter mod både UVA- og UVB stråler. Solprodukterne indeholder alle Pre-tocopheryl, som er et forstadie til E-vitamin, det er med til at forstærke hudbarrieren og beskytte mod de frie radikaler, så for tidlig aldring kan forebygges. Avene solcreme er blød og lækker og nem at smøre ud. Den kan bruges af både børn og voksne.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.