Bio Oil

Bio Oil

bio oil

Bio-Oil er god mod strækmærker, ar og andre områder på huden, hvor der er sket forandring af hudens nuancer. Det er særligt i forhold til virkningen på strækmærker, at Bio Oil har opnået sin store popularitet. Bio Oil er også effektiv til aldrende og dehydreret hud.

Bio-Oil indeholder en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Planteekstrakterne og vitaminerne bevarer deres styrke på grund af oliens iltfri egenskaber. Olien indeholder endvidere PurCellin olie, hvilket gør olien let og "ikke-fedtende". Herved sikres det også, at   som gør den lettere og ikke fedtet. Dette sikrer også, at de virksomme planteekstrakter og vitaminerne absorberes af huden.

Bio Oil Prisvindende mod strækmærker, ar og hudnuancer

Bio‑Oil er en specialiseret hudplejeolie, der hjælper med at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Den er også effektivt til aldrende og dehydreret hud. Bio‑Oil har vundet 135 hudplejepriser og er blevet det mest sælgende ar- og strækmærkeprodukt i 16 lande siden den globale lancering.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.