Dermatologisk Solpleje

116 Produkt(er)

Solpleje fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger. Produkterne kendetegnes ved, at kombinere tolerance og effektivitet i kropspleje til alle læber - selv sensitive. Solprodukterne bliver anbefalet landet over og du kan være sikker på, at de hverken indeholder unødvendige ingredienser eller allergifremkaldende stoffet. Find den solcreme der passer til dig og din familie her.

Hvad er dermokosmetisk solcreme?

Dermokosmetisk solcreme dækker over en række produkter der anvendes og anbefales af hudlæger verden over. Du kan få solcreme, -spray, -stick og lignende. Alle har det til fælles, at de er milde mod huden og beskytter effektivt mod UV stråler.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk solcreme?

Solen kan forsage alvorlige solskader, derfor er det meget vigtigt, at du vælger at passe på din krop og bruge solbeskyttelse. For at få den optimale beskyttelse for solen, bør du altid bruge solcreme når du opholder dig udendørs og UV indekset er højt.

En solcreme der den bedste beskyttelse du kan bruge. Og masser af det. Faktisk siger man, at du skal bruge én håndfuld solcreme til én krop. Herefter bør du bruge en solstick på ørerne, næsen, læberne og andre små steder. Disse steder bliver nemlig ofte glemt og er derfor ikke beskyttet mod UV strålerne. Du kan også bruge en solspray. Her skal du dog være forsigtig ikke at bruge for lidt, da faktoren eller vil dale.

Brug en aftersun efter du har været ude i solen. En aftersun køler huden efter solens stråler og stopper processen i huden, der gør at vi bliver solskoldet.

Se alle vores forskellige solcremer her! Du finder et bredt sortiment af solcreme i faktor 10-50.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.