Dermatologisk Læbepleje

Her finder du et stort udvalg af læbepleje fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger. Produkterne kendetegnes ved målet om at kombinere tolerance og effektivitet i dermokosmetisk læbepleje. Læberne bliver udsat for meget i løbet af dage, specielt vejret. Derfor er det vigtigt at huske, at pleje sine læber optimalt. Find det produkt der passer til dig og dine læber her. Døjer du med ekstremt tørre læber? Så læs her om gode råd til tørre læber!

28 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetisk læbepleje?

Dermokosmetisk læbepleje er udarbejdet i samarbejde med hudlæger og sikrer dig derfor et kvalitets læbeprodukt, der plejer dine læber i dybden. Disse produkter er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af dine velfungerende læber. Du kan med sikkerhed vide, at der ikke er brugt allergifremkaldende ingredienser eller andre unødvendige tilsætningsstoffer i disse produkter.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk læbepleje?

Sammen med ansigtet og hænderne er læberne noget af det mest udsatte på vores krop, i forhold til vind, vejr, forurening og lignende. Derfor er det vigtigt at vi plejer vores læber og giver dem noget. Netop fugten er vejen frem med læberne. Læber der sprække, er tørre og flager, kan være smertefulde. I denne kategori kan du finde læbeprodukter der passer perfekt dig dig, hver enten du vil forbygge eller behandle dine læber.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.