Decubal

Decubal

Decubal er en skandinavisk udviklet plejeserie til dig med tør og sensibel hud. Det første produkt (Original Clinic Cream) blev udviklet tilbage i 1974 i samarbejde med hudlæger og netop samarbejdet med hudlæger har været grundstenen i Decubals tilgang til hudpleje. Dette samarbejde sikrer at Decubals produkter er gennemtestede og af den absolut bedste kvalitet indenfor pleje af tør og sensibel hud.

Alle Decubal produkter er uden parfume, farvestoffer og parabener. Dette er en del af filosofien om at udvikle produkter specielt målrettet personer med tør og sart hud. Decubal laver både creme – f.eks. decubal ansigtscreme og original clinic creme – og produkter til hår og hovedbund, som decubal dry scalp treatment og decubal shampoo.

Decubal er til daglig pleje af hele kroppen og kan med sine skånsomme ingredienser anvendes af hele familien. Produkterne er irritationstestet og har dokumenteret effekt. Sidstnævnte er også årsagen til, at cremerne anvendes mod problemhud af professionelle indenfor hudpleje.

I forhold til kvaliteten af Decubal er produkterne tilmed billige i pris og hos os finder du dem selvfølgelig altid til fast lav pris, hvis de da ikke lige er på tilbud.

Decubal er inddelt i forskellige kategorier, således at det er nemt for dig at vælge det rette produkt. Basic er produkter til den daglige hudpleje og er velegnet til hele familien. Decubal Intensive produkterne er til dig, der har meget tør hud eller har brug for genopbygning af beskadiget hud. Decubal Treatment indeholder aktive ingredienser, som gør produkterne specielt egnet til personer med ekstra tør og udsat hud, som kræver er særligt behov for daglig pleje. Endeligt er der Decubal Ecological, som er Decubals grønne serie. Den indeholder Ecocert certificerede økologiske ingredienser.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.