Decubal

For at komme problemhud, tør- og følsom hud til livs, kræves den helt rette pleje. Decubal har i samarbejde med hudlæger derfor udviklet en række helt unikke og specielle cremer til tør og sensitiv hud i alle aldre. Brandet har lagt stor vægt på de rene og enkle ingredienser, der kan skabe forudsætningen for, at din hud får det, den behøver for at kunne genoprette og styrke sig på naturlig vis. Læs mere om Decubal.

Decubal – Pleje udviklet til tør og sensitiv hud

Det tørre og kolde klima kan være en kæmpe udfordring for huden. Mange lider alene grundet klimaet af tør hud. Det kan volde kløe, irritation og anden gene i lange perioder, som kan være svære at leve med. Og hvorfor leve med problemhud, når du ved hjælp af en enkel og regelmæssig pleje, kan feje dine problemer af vejen?

I tæt samarbejde med førende eksperter indenfor personlige pleje og huden har Decubal valgt at udvikle en række milde, skånsomme, men effektive produkter, der kan afhjælpe din hud i nød, om end det gælder ansigt, hænder, fødder eller krop.  


Hvad er Decubal?

Decubal er en skandinavisk udviklet plejeserie til dig med tør og sensibel hud. Siden oprettelsen i 1974 har brandet haft et tæt samarbejde med førende hudlæger i udviklingen af hver eneste Decubal creme, gel, badeolie og balm.

Decubal er til for at værne om hele familien, hvilket det har været lige siden det første produkt kom på markedet. Decubal Clinic Cream var da også en kæmpe succes og orginal cremen er stadig en sikker vinder, som har skabt stor interesse for andre hudplejeprodukter i serien samt videreudviklingen af cremer til specielle hud behov.

Beskyt din hud
Huden er vores største organ. Den beskytter os mod daglige påvirkninger både udefra og indefra. Det er gennem huden, at kroppen signalerer, om vi er sunde og friske, og derfor er daglig hudpleje vigtig for os alle. Især personer med sart hud bør værne om den.

 Man skal smøre sin hud ind, så ofte den trænger til det – og ingen andre end dig og Decubals veludviklede formler kender din huds behov bedre. Ved blot at smører dig ind, kan du lade Decubal cremen gøre resten af arbejdet. Du vil hurtigt opleve, at din huds naturlige balance igen kan blive optimal. 

Kvalitetssikret
Det er en kæmpe del af brandets filosofi at ethvert produkt er kvalitetssikret og særlig målrettet personer med problemhud, tør hud eller sart hud.

Gennem samarbejdet med hudplejeeksperter er enhver Decubal cream og gel testet, for at sikre den absolut bedste kvalitet både i Decubal ansigtscreme og body cream.

Resultatet er blevet en række helt eksklusive plejeprodukter, der på baggrund af unikke formler, skånsomme ingredienser og dokumenteret effekt er i stand til at afhjælpe det ramte område, så din hud igen kan blive præget af sundhed, fugt, styrke samt en beskyttende barriere.


Decubal hudplejeserier

Brandet tilbyder produkter til krop, ansigt, hår og hovedbund. Decubal er hertil inddelt i forskellige kategorier, der gør det nemmere for dig at vælge det rette produkt. Basic er produkter til den daglige hudpleje og er velegnet til hele familien.

Decubal Intensive produkterne er til dig, der har meget tør hud eller har brug for genopbygning af beskadiget hud.

Decubal Treatment indeholder aktive ingredienser, som gør produkterne specielt egnet til personer med ekstra tør og udsat hud, som kræver er særligt behov for daglig pleje.

Endeligt er der Decubal Ecological, som er Decubals grønne serie. Den indeholder Ecocert certificerede økologiske ingredienser. 


Køb Decubal creme hos Med24.dk

Decubal er en komplet serie af mild og effektiv personlig pleje, der kan hjælpe dig væk fra problemhuden og et skridt nærmere mod drømmehuden. Du finder altid Decubal til fast lav pris hos Med24.dk! Vi tilbyder alle de store favoritter fra det famøse brand.

I sortimentet er både: Decubal Lipid Cream, Decubal Face Vital Cream samt Decubal Lips & Dry Spots Balm. Døjer du med sensitiv, tør eller irritabel hud, så bør du klart kaste blikket over hudpleje fra Decubal. Mange anbefaler især:

Decubal Orginal Clinic Cream, som er den klassiske creme fra brandet. Den kan anvendes af både børn og voksne fra top til tå. Originalcremen er udviklet i rene og skånsomme ingredienser, der effektivt går ind og tilfører den nødvendige pleje og forebyggelse, det kræver, for en tør og sensitiv hud kan holdes blød, rolig og sund. Desuden findes Decubal Junior Creme, der er specielt udviklet til børn. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.