Dermatologisk Øjenpleje

Pleje af øjenområdet fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger; altså dermatologer. Området omkring øjnene er et af de mest følsomme områder i ansigtet, og dermokosmetiske produkter er netop kendetegnet ved målet om at kombinere tolerance og effektivitet i ansigtspleje til alle hudtyper - selv sensitiv hud.

46 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetisk øjencreme?

Da huden omkring dine øjne er specielt opbygget, bør du også altid bruge en creme der er specielt fremstillet til øjenregionerne. Ofte er disse cremer mere lette i opbygningen end andre og derfor egner de sig bedre. Dermokosmetiske øjencremer er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaber der bidrager til vedligeholdelse af din velfungerende hud ømkring dine øjne.

Dermokosmetiske øjencremer er specielt udviklet i samarbejde med hudlæger og dermatologer. Er er egnede til alle hudtyper, uanset om du har normal, sensitiv eller atopisk hud.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk øjencreme?

Det er aldrig for tidligt at komme i gang med en øjencreme. Huden omkring øjnene er meget tynd og sensitiv, samtidig med at den er meget udsat i forhold til vejr og forurening.  Derfor er det ofte huden omkring øjnene der først viser alderstegn og kan blive irriteret. Det mest optimale er hvis du starter med at bruge en øjencreme allerede inden du har problemer med din hud, da en velfungerende hud nemmere optager vitaminerne og de plejende ingredienser og derved forebygge problemer med huden og alderstegn.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.