Håndcreme

Vores hænder er vigtige redskaber, men de er meget udsatte overfor vind, vejr og hårdt arbejde, og ofte glemmer vi at passe godt på dem. Hold dine hænder og fødder bløde og velplejede i al slags vejr med en lækker håndcreme. Se vores store udvalg af håndcreme og finde den håndcreme, der bedst opfylder dine behov. 

Hvorfor er håndcreme vigtigt? | Sådan bruger du håndcreme | Hvilken håndcreme skal jeg vælge? 

213 Produkt(er)

Hvorfor er håndcreme vigtigt?

Vores hænder er nogle af vores vigtigste redskaber i hverdagen, og vi bruger dem til utallige forskellige aktiviteter. Derfor er det også vigtigt, at vi tager os godt af hænderne og sørger for, at huden er både velfugtet, smidig, stærk og sund, så den ikke sprækker eller tørrer ud. 


Vintervejr og kulde

Der er mange forskellige faktorer, der kan gøre dine hænder ekstra udsatte, og især skiftende og koldt vejr om vinteren tærer hårdt på huden. Brug derfor altid handsker om vinteren, når det er muligt, da det beskytter hænderne for meget kulde. Da vi skal bruge vores hænder til mange præcise aktiviteter og finmotoriske opgaver, er huden tynd og elastisk, men det betyder, at huden lettere tørrer ud, når den udsættes for kulde og hårdt vejr. For at undgå sprækker, sår og tør hud, bør du tage dig ekstra godt af dine hænder, når du bevæger dig meget udenfor i de koldere måneder.  


Hårdt arbejde og slid

Hvis du har et arbejde, hvor du bruger dine hænder meget, eller hvor du løfter tunge ting, kan du være plaget af hård, ru og medtaget hud. En god håndcreme kan være altafgørende for, at dine hænder får den nødvendige pleje, når de efter en hård dags arbejde skal hele. Hvis du ikke kan komme ind i en god vane med at bruge håndcreme ofte, kan en løsning være at lægge et tykt lag creme om aftenen som en slags maske, for derefter at sove med et par bomuldshandsker på. Næste morgen vil du vågne op med dejligt bløde og velhydrerede hænder.  


Hyppig håndvask

Det kan desuden være udtørrende og hårdt for hændernes væskebalance, hvis du ofte vasker hænder med sæbe. Det er selvfølgelig vigtigt at have en god håndhygiejne, men sæbe og varmt vand er hårdt for huden og kan virke meget udtørrende, hvis du ofte vasker hænder. Derfor kan det være en god idé at bruge håndsprit til at desinficere hænderne, når du ikke har synligt skidt og snavs på hænderne. Håndsprit er nemlig mildere overfor huden, og de fleste håndsprit indeholder glycerin eller andre fugtgivende midler, der plejer huden og modvirker udtørring. 

Til de gange, hvor håndvask er den bedste løsning, er det dog altid godt for hænderne at blive smurt med en plejende håndcreme, som modvirker udtørring og giver huden den nødvendige fugt. 


Få bløde hænder

Hvis du gerne vil have bløde hænder med stærk, smidig og sund hud, er en god plejende håndcreme vejen frem. Der er intet bedre end følelsen af velplejede hænder, og hver gang du skal give hånd til en ny person, er det rart at række en silkeblød hånd frem, og det vil helt klart give et godt førstehåndsindtryk.  Sådan bruger du håndcreme

Når du har anskaffet dig en lækker håndcreme, er det bare med at komme i gang med din pleje af hænderne. Du kan med fordel smøre dine hænder ind flere gange om dagen, og ved at sætte en bøtte med håndcreme ved siden af køkkenvasken, kan du let minde dig selv om at give hænderne lidt pleje efter håndvask og opvask. Du kan også have en håndcreme stående på natbordet, så hænderne kan få lidt omsorg morgen og aften - især om natten har huden god tid og mulighed for at regenere, og derfor er det vigtigt med den nødvendige fugt og næring fra en god håndcreme.  

Når du bruger håndcremen, er det vigtigt, at du masserer cremen godt ind i alle sprækker og på alle led, så du ikke overser eller glemmer et lille område. Du kan kombinere indsmøringen med en kort massage af fingre, knoer og led, som vil give velbehag og fremme blodcirkulationen.  

Hvis du synes, at håndcremen føles fedtet og ikke rigtig vil trænge ind i håndfladerne, kan du nøjes med at smøre håndled, håndryggen og oversiden af hænder og fingre. Der er nemlig mange svedkirtler i håndfladerne, som kan gøre håndcremen til en ekstra fedtet fornøjelse, og som kan gøre det svært for cremen at trænge ordentligt og hurtigt ind i huden.  Hvilken håndcreme skal jeg vælge?

Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge en håndcreme blandt det store udvalg, og derfor har vi her fremhævet nogle områder, hvor de forskellige håndcremer og producenter udmærker sig. Hvis du derfor er på udkig efter en vegansk håndcreme, en håndcreme til særligt skadet hud eller måske en creme, der er velegnet til både hænder og fødder, kan du læse mere om de forskellige typer nedenfor. 


Vegansk håndcreme

Her på siden kan du finde forskellige håndcremer fra Lavera, Urtekram, Ecooking, og Green People , der er certificeret veganske. Derudover er mange håndcremer fra naturens side vegan friendly, hvilket betyder, at de er velegnede til veganere men ikke bærer nogen certificering. De veganske håndcremer er selvfølgelig fremstillet uden nogle animalske produkter, og den særlige certificering Leaping Bunny er din garanti for, at produktet på intet tidspunkt har været testet på dyr.  


Økologisk Håndcreme

Der findes flere forskellige certificeringer, der er garantier for økologiske ingredienser, og også mange certificeringer, der bæres af produkter uden skrappe kemikalier og med flest mulige naturlige ingredienser. Alt efter hvilken certificering produktet har, stilles der forskellige krav til ingredienserne, men du kan være sikker på, at produkterne er fremstillet med fokus på naturlighed, bæredygtighed og ansvarlig brug af naturlige resourcer. Særligt Urtekram har økologiske håndcremer i deres sortiment, og deres håndcremer indeholder derudover virksomme ingredienser som aloe vera, kokos, matcha, birk, nærende olier og hyaluronsyre.  


Håndcreme uden parfume – Allergivenlig

Hvis du har sart hud, parfumeallergi eller blot er på udkig efter en håndcreme, der er særlig mild mod huden, findes der mange allergivenlige håndcremer. Rigtig mange håndcremer er lavet uden parfume, og da parfume normalt kan være allergifremkaldende, er det et godt udgangspunkt at vælge produkter uden parfume, hvis du har særlig sart hud.  

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at håndcremen er så skånsom som muligt, skal du vælge håndcremer med certificeringen Allergy certified eller Den Blå Krams fra Astma-allergi Danmark. 


Håndcreme til skadet hud

Som en håndsrækning og intensiv pleje til særligt tørre, sprukne, ru og skadede hænder, er en håndcreme som La Roche-Posay Cicaplast, Eucerin UreaRepair eller Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix alle gode valg. De er specielt udviklet til behandling er særligt tør hud, og med deres særlige ingredienser kan de også medvirke til at lindre håndeksem samt pleje huden med deres beroligende, genopbyggende og beskyttende virkninger.  


Håndcreme med pumpe

Det kan være en fordel at vælge en håndcreme med pumpefunktion, hvis du har planer om at opbevare cremen i dit hjem, fx på køkkenbordet eller natbordet, hvor du let og hurtigt kan fordele et pump håndcreme i hænderne. Hvis du derimod er meget på farten og gerne vil have en håndcreme med sikker lukke funktion, kan det være en god idé at vælge en klassisk håndcreme i en lille tube eller bøtte, som du kan have med dig i tasken, når du forlader hjemmet. På den måde har du altid førstehjælp til tørre og ru hænder lige ved hånden.  


Creme til hænder og fødder

Hvis dine fødder også kan have gavn af lidt ekstra pleje, kan du med fordel vælge en creme, der både egner sig til hænder og fødder. På den måde kan du kombinere plejen af hænder med en grundig indsmøring af fødderne, så de også får god fugt og pleje. Cremer som Klinion Hand & Body Cream og Faaborg Pharma Panthenol creme er super velegnede både til ansigt, krop og fødder, og det er all-round cremer, der giver intensiv pleje til tør, sart, rød og irriteret hud.  Har dit barn tørre hænder?

Det er ikke kun voksne menneskers hænder, der kan have brug for ekstra pleje og kærlighed, for også mange børn har sart hud på hænderne. Faktisk er mange børn i fare for at udvikle håndeksem eller irriteret hud, hvis ikke de få lært nogle gode vaner for håndhygiejne og håndpleje. For børn er det især vigtigt, at hænderne vaskes grundigt for at undgå at have bakterier, virus eller smitsomme stoffer på hænderne, men også at påføre en fed creme efterfølgende for at sikre, at huden forbliver sund, smidig og stærk. Læs her meget mere om tørre hænder og find gode råd til, hvordan du både opretholder god håndhygiejne og god håndpleje.Kundernes favoritter - den bedste håndcreme

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken håndcreme, der er den bedste til dig, kan du her se et par af de mest populære håndcremer, som er vores kunders absolutte favoritter. Uanset hvilken håndcreme, du vælger, er du sikker på at få en god håndcreme, der giver pleje, fugt og næring til din hud.  

Ecooking

Fra Ecooking kan du vælge den populære Ecooking Håndcreme, der indeholder økologiske olier fra mandel- og abrikoskerner samt oliven og squalane. Håndcremen er særligt god til at hele og blødgøre huden på hænderne, og så er den 100% vegansk, så du som veganer også kan få bløde og velplejede hænder.      

Raunsborg

Raunsborg Nordic Håndcream er den friske, nærende og fugtgivende håndcreme fra Raunsborg, som indeholder agurkeekstrakt, lindeekstrakt og squalane, og som har en frisk duft af birk.  

Maibritt W. har givet håndcremen 5 stjerner og skriver i sin anmeldelse: “Jeg synes det er en utrolig god creme, bruger den fast morgen og aften, nogle gange midt på dagen. Vil ikke bruge andre creme fremover” 

Meraki

Som noget nyt kan du hos Med24.dk få forskellige håndlotion fra Meraki, der er perfekte til dig, der elsker æstestisk smukke og samtidigt virksomme plejeprodukter, der giver luksuriøs hudpleje uden unødvendig kemi. Håndcreme fra Meraki kan både fås på tube og med pumpe-funktion, og du kan få et flot vægophæng i sølv, sort eller messing, som er perfekt til opbevaring af din håndcreme eller håndsæbe. 

La Roche-Posay

Med24.dk er officiel forhandler af de effektivt plejende og samtidig milde produkter fra La Roche-Posay, der tager særligt hensyn til dig, der har sart hud. La Roche-Posay Cicaplast Hand Cream trænger hurtigt ind i huden og sørger med sin beroligende, genopbyggende og beskyttende virkning for, at hudens naturlige beskyttelsesbarriere bliver styrket.  

Lavera

Lavera har flere plejende håndcremer i deres sortiment, men især den økologiske Basis Sensitiv Hand Cream er en favorit hos mange. Cremen er en naturlig form for hudpleje, der er baseret på 100% godkendt natur-kosmetik, og den kan bruges både forebyggende og behandlende overfor tør og irriteret hud. Cremen er en del Basis Sensitiv Serien fra Lavera, og så er den vegansk og fri for både silikone og mineralolier.  

Nuxe

Hvis du er på udkig efter en kombineret hånd- og neglecreme er Nuxe Rêve de Miel Hand & Nail Cream et godt valg. Cremen er særligt nærende overfor både hænder, negle og neglebånd, og den indeholder blandt andet honning, avokadoolie, kokosolie, mandelolie og solsikkeolie. Brug cremen som en nærende og reparerende hånd- og neglecreme, til når dine hænder og negle har brug for lidt ekstra forkælelse og opmærksomhed. 

Eucerin

Den reparerende og fugtgivende creme Eucerin UreaRepair Håndcreme indeholder en unik kombination af fugtgivende ingredienser som urea og carabamid, som gør den særdeles velegnet til at give langvarig og intens fugt til tørre og ru hænder. Håndcremen fra Eucerin er derudover en god creme til hudlidelser og moden hud som ced Xerosis, Diabetes og Psoriasis. 

Beauté Pacifique

Som en universalcreme til behandling af tør hud over hele kroppen og især hænderne, kan du bruge Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix, som er en helt særlig fugtgivende creme, der forhindrer fugttab og holder huden blød og smidig - især hud, der ellers har alvorlige tørhedsproblemer. De aktive ingredienser som glycerin, squalane, lanolin, tocopherol, lakridsrodsekstrakt, citronekstrakt og aloe vera-pulver hjælper alle huden til at opretholde en sund fugtbalance samt hele skader og små sår. 

Urtekram

Urtekram har flere forskellige og velduftende håndcremer i deres sortiment – blandt andet håndcreme med aloe vera, kokos, green matcha og nordisk birk. Håndcremene er gode som ekstra pleje og næring til normal hud, og du kan vælge lige den duft, som du synes bedst om. Urtekrams håndcreme kommer i størrelser af 75 ml, og det smarte design på tuben gør håndcremen let at opbevare i toilettasken eller på farten, hvis du får brug for håndcreme mens du er væk fra hjemmet. 

Weleda

Også Weleda har flere lækre cremer i deres sortiment, og disse cremer har virksomme ingredienser som sheasmør, sesamolie, havtornolie og natlysolie, og så har de duft af fx sandeltræ, granatæble, mandel, primrose (kodriver) eller citrusfrugter som mandarin, grape og citron. Alle typer håndcreme fra Weleda er dermatologisk testet, så du som forbruger kan være sikker på, at cremen beskytter og plejer samt virker fugtgivende og blødgørende. Køb din håndcreme hos Med24.dk

Hos Med24.dk er det vigtigt, at vi kan tilbyde de lækreste og mest effektive håndcremer, så du kan finde en creme, der opfylder dine behov og passer til din hud. Du kan få hjælp og vejledning til dit valg af creme hos vores uddannede personale - mød alle vores eksperter her!

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.