Weleda

112 Produkt(er)

Weleda – For en naturlig skønhed

Weleda begyndte sin rejse som et lille apotekerlaboratorium med egen lægeurtehave tilbage i 1921, og er i dag en verdensførende producent af holistisk naturkosmetik og lægemidler til antroposofisk terapi.

Weledas produkter er alle udviklet af 100% naturlige og rene ingredienser, som bidrager til at tage hånd om dig og din krop gennem alle livets faser. Weleda er derudover til for alle, og de har således skabt plejende og kvalitetsbevidste produkter, der kan anvendes af både mænd, kvinder og børn. Deres målsætning lyder på at bevare, styrke samt restituere alle menneskers sundhed og den naturlige skønhed hele verden over.


Oplev et univers af eksklusiv og effektiv pleje med Weleda

Skønhed og velvære forbindes i dag med mange principper - hos Weleda opnår du disse gennem plejen af din krop. En daglig kropspleje er med til at bevare en balance mellem krop og sjæl i samarbejde med Weledas produkter. Disse indeholder nemlig nøje udvalgte nøgleplanter, der både giver en særlig karakter til den enkelte creme, olie m.m. samtidig med en effektiv pleje og boost af din hud samt din naturlige skønhed.

Ikke nok med at brandet lover at stimulere og inspirere din krop, sjæl og ånd, så støtter de dig også, mens du finder din livskraft og opdager din indre balance. Med dette positive samarbejde vil sundhed og skønhed, som er helt unik for den enkelte, folde sig ud gennem daglig brug af deres eksklusive kropspleje til både børn, kvinder og mænd. 

Du kan opnå en afbalanceret livsstil samt bevarelse, forbedring og genoprettelse af dit helbred ved hjælp af Weleda.


Ren og naturlig hudpleje

For at opretholde en sund hud af strålende kvalitet skal du bevare hudens naturlige balance og beskyttende egenskaber. Derfor udvælger Weleda naturlige vegetabilske olier og nøgleplanter, der giver de rigtige betingelser for en sund balanceret hud med fantastisk glans.

Erfaring og innovation har gjort det muligt at benytte avancerede ingredienser af naturlig oprindelse, og således har Weleda ud fra natur, økologi og videnskab om nærende pleje kunne fremstille nogle af de mest virkningsfulde cremer, olier samt bodylotion, der er fri for alle unødvendige, skadelige og allergifremkaldende stoffer.

Brandets produkter er således 100% naturlige, har 0% syntetisk indhold og er økologisk certificeret af NATRUE. De undgår konsekvent syntetiske farvestoffer og dufte eller 'naturidentiske' konserveringsmidler. Kun naturlige æteriske olier bruges til parfumering af deres produkter. 


Ansvarlighed, bevidsthed og bæredygtighed

Visionen om, at alt skal være til gavn for mennesket og verden som helhed har gjort at brandet har et enormt fokus på menneskets sundhed, sociale ansvar og miljøbevidsthed. Lige siden Weledas oprindelse har deres grundprincipper derfor også lydt på; økologi og socialt og økonomisk ansvar - Alt handler altså om at skabe de bedste forudsætninger for hver eneste levende organisme på jorden.

Tradition og innovation er også vigtige for Weleda, da disse har dannet grundlaget for deres langvarige indsats i forhold til miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Hvad enten det er igennem fair trade, biodynamisk dyrkning eller udvikling af mennesket, så er bæredygtighed altid en del af rødderne.

Weleda blev desuden udnævnt til det bedste fairtrade og mest bæredygtige firma på Beauty Shortlist Award 2018.

Hos Weleda bestræber de sig på at opnå alt dette gennem beskyttelse og respekt for miljøet, biodiversitet, og ved at behandle og aflønne medarbejdere, partnere og samfund ordentligt. Virksomheden har været fuldkommen bæredygtigt i over 90 år, hvilket også gør, at deres brand og produkter er helt igennem unikke.


Produkter i topklasse

Kvalitet er ikke blot et modeord for Weleda. Deres navn står for kvalitet helt fra råvare til produkt og fremefter til den måde, hvorpå kunderne benytter sig af det. De lover dig derfor, at den ønskede kvalitet og effektivitet til enhver tid lever op til både deres navn og produkt.

Ansvarlig behandling af både natur og mennesker har været en stor del af hele processen og har medført, at Weleda i dag tilbyder en lang række produkter, der giver dig alt det du behøver, og intet du ikke gør. Du kan finde alt fra det velkendte Weleda Skinfood, Calendula, Lip Balm og Almond Ansigtscreme til Weleda Pomegranate.

I Weledas sortiment finder du cremer, olier m.m. indenfor alle nedenstående kategorier:

  • Ansigtspleje
  • Kropspleje
  • Mundpleje
  • Hårpleje
  • Kropsolier
  • Børn og baby

Kundernes favoritter

Vores kunder foretrækker bl.a:

Weleda Skin Food creme, der er helt eksklusiv allround creme beregnet til tørre områder overalt på kroppen.

Weleda Handcream Sea Buckthorn, som er en fugtgivende, genopbyggende og intensiv pleje til dine hænder, der er rig på olie, vitaminer og essentielle fedtsyrer.

Weleda Cakendula nappy change creme, der benyttes til sarte babyer. Denne skånsomme og virksomme creme er med til at beskytte og trøste ømtålelig hud.

Find din favorit hos Med24.dk. Vi forhandler et stort sortiment af Weledas skånsomme og kvalitetsbetonede produkter. Produkterne fås som altid til en god pris eller med muligheden for gratis fragt. I Weledas økologiske pleje findes der plejende cremer, olier, shampoo og tandpasta til enhver sjæl og behov. Dit sunde valg starter her! Ønsker du dag til dag levering, så sikrer vi også, at produktet når frem til dig hurtigt og sikkert.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.