Weleda Rathania Tandpasta - 75 ml

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Toothpaste
Varenummer: 792

Weleda Rathania Tandpasta - naturligt tandpasta til følsomt tandkød

Ratanhia Toothpaste er Weledas bedste tandpasta, specielt fremstillet til at behandle og forebygge følsomt og blødende tandkød på den mest naturlige men effektive måde. Tandpastaen opstrammer det bløde væv ved tandkødet for at forhindre blødninger, samtidig med effektivt at rense og beskytte tænderne mod fremtidige skader. 

Tandpastaen er baseret på ratanhia-roden, der gennem årtier har været brugt til tandrensning i Andesbjergene. Roden er et naturligt helende middel, da den er fyldt med garvesyre, som virker beskyttende og har antibakterielle egenskaber. På denne måde styrker den det ømme tandkød. For effektivt at rense tænderne på en naturlig måde, er tandpastaen tilsat kalciumbaserede rensemidler. Æteriske olier fra pebermynte og krusemynte bidrager med et friskt element til tandpastaens smag. 

Ved regelmæssigt brug styrkes dit tandkød, og du vil undgå fremtidige blødninger. Tænderne beskyttes og plejes så fremtidige skader som plak og huller forhindres i at opstå. Denne tandpasta er perfekt til dig, der vil passe ekstra godt på dine tænder med naturlige ingredienser. Tandpastaen er helt uden sukker, kunstige sødestoffer, overfladeaktive stoffer, syntetiske konserveringsmidler, smag, farve og mineralolier. 

Anvendelse:

Ratanhia Tooth Paste bruges som en almindelig tandpasta. Regelmæssig tandbørstning to gange om dagen holder tandkødet og munden i god stand. 


Indhold:
75 ml

Ingredienser:

Water (Aqua), Calcium Carbonate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Alkohol, Flavor (Aroma), Krameria Triandra Root Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Xanthan gum, Ammonium Glycyrrhizate, Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Toothpaste
Varenummer: 792
Natrue Certificering Vegan Friendly
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.