Tandpasta Tandbørster Tandtråd Tandstikker Mellemrumsbørster Mundskyl og mundspray Mod blister Tandblegning Mundtørhed Protese - tilbehør Tyggegummi og sugetabletter Øvrig mundpleje MSM

Mund- og tandpleje

Læs vores artikel om tand- og mundpleje til hele familien og få gode råd til en sund mund hele livet.

Hvorfor er mund- og tandpleje vigtigt? | Den optimale mund- og tandpleje

660 Produkt(er)

Kæmpe sortiment af mund- og tandpleje

Det er vigtigt, at vi passer på vores mund og tænder, hvis vi ønsker at undgå unødvendige bakterieangreb, pine eller gener med det tandsæt, vi helst skal bevare gennem hele livet. For mange bliver tandbørstningen dog blot et par hurtige strejf på 3 af tændernes 5 overflader, og det kan volde problemer for sundheden.

Din tand- og mundpleje bør derfor aldrig ses som en plage eller unødvendigt tidsfordriv, og den bør slet ikke undervurderes. Tænk blot på hvor ofte vi bruger tænderne i løbet af dagen bl.a. under fødeindtagelse eller når der bliver gumlet løs på et tyggegummi. Plejen og opretholdelsen af et sundt miljø i munden og en nøje tandpleje bør i stedet som en god investering – og så er det faktisk en investering, der altid vil give flere plus end minus i sidste ende.  

Hvorfor er mund- og tandpleje vigtigt?

Munden er fuld af bakterier – det er helt normalt og kan ikke undgås. Vi kan derimod sørge for at skaffe os af med de farlige, sygdomsvækkende bakterier og den overskydende snavs, der kan forårsage huller i tænderne og betændelse i tandkødet. Dette sker ved at holde en god mundhygiejne i samarbejde med en daglig pleje af tænderne.

God mundhygiejne har til formål at fjerne eller formindske bakteriebelægningerne (også kaldet plak) på tænderne. Når man dagligt sørger for at børste tænder og anvende andet tilbehør, der rengør alle 5 overflader på tænderne, undgår vi udviklingen af caries, paradentose, dårlig ånde og meget mere!

Forskningen viser, at betændelse i og omkring tænder og implantater kan påvirke vores generelle helbredstilstand, forværre sygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme samt øge risikoen for lungebetændelse hos svækkede ældre. Derfor er det så hjertens vigtigt, at vi får fjernet plak regelmæssigt, så vi kan opretholde en optimal sundhed og velvære.  

Dårlig mundhygiejne – Derfor skal den undgås

Vi har alle oplevet en ubehagelig lugt fra munden i ny og næ, mens man hos nogle oplever, at lugten er der konstant. Oftest skyldes det blot mangelfuld tandbørstning. Hvis tænder og mundhule ikke holdes rene, kommer der bakterier og sætter sig langs tandkødet, nede i tandkødslommerne eller på tænderne, hvilket er skyld i lugtene, men det kan også forårsage betændelse i munden, der bidrager yderligere til en fæl lugt. 

Hvad er den optimale mund- og tandpleje?

Det anbefales at børn og voksne i alle aldre børster tænder to gange dagligt med fluorholdig tandpasta. Det er hertil vigtigt, at alle tandflader rengøres i løbet af dagen, hvoraf tandbørsten er det vigtigste hjælpemiddel, men den har desværre ikke nemt ved at nå fladerne imellem tænderne. Det kan derfor være nødvendigt at gøre brug af andre midler som tandtråd, tandstikker eller interdentalbørster (mellemrumsbørster).

Alle mennesker har forskellige behov og præferencer, når det gælder mund- og tandpleje. Hos Med24.dk har vi derfor sørget for et bredt sortiment, der dækker alles behov - ligegyldig om du har bestemte ønsker til egenskaber eller certificeringer m.m. Som ekstra bonus tilbyder vi vores produkter til ekstra gode priser, super tilbud og med mulighed for fri fragt! 

Du kan finde alt fra:

Tandpasta og mundskyl til mellemrumsbørster og elektriske tandbørster! Mange er særligt interesserede i hvide tænder og tandblegning, hertil har vi fundet nogle af de sundeste og mest sikre valg til dig.

I vores sortiment finder du desuden nogle af de mest fortrukne mærker som: Oral-B, Colgate, SB12, BioRepair og Jordan! 

Har du et spørgsmål? Så står vi altid til rådighed!

Vi ønsker at give dig den bedste service og oplevelse, når du handler hos os. Derfor har vi en række eksperter, som står klar til at vejlede dig, såfremt du er i tvivl. Vi ønsker at give en garanti for, at du får det rette produkt - det som imødekommer dine behov. Du kan møde alle eksperterne her. Det er muligt at kontakte os både på mail og telefon! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.