Mellemrumsbørster

Det er vigtigt at holde mellemrummene mellem tænderne frie for plak, bakterier og madrester, som ellers kan give huller i tænderne eller tandkødsbetændelse. Med en mellemrumsbørste kan du nemt og hurtigt rense dine mellemrum og optimere din daglige tandplejerutine.

Hvad er en mellemrumsbørste? | Sådan bruger du en mellemrumsbørste | Hvilken størrelse mellemrumsbørste skal jeg vælge? 

59 Produkt(er)

Hold dine tænder rene – hele vejen rundt

Mellemrumsbørster minder faktisk lidt om tandstikker med børste for enden, som bruges til at rengøre og rense mellemrummet mellem tænderne for plak, bakterier og madrester. Når du børster tænder med en almindelig tandbørste, kan du nemlig kun nå tre af tandens fem flader: ydersiden, tyggefladen og indersiden. De to sider af tanden, som vender ind mod nabotænderne, kan kun renses med tandtråd, tandstikker og mellemrumsbørster.

En mellemrumsbørste kan have både et kort og langt skaft alt afhængig af hvilken model, du vælger.  


Mellemrumsbørster til proteser, implantater, bøjle og broer

Hvis du har bøjle, tandprotese, tandimplantater eller fået lavet en bro, kan det være svært at få gjort ordentligt rent omkring de ekstra og udefrakommende elementer i munden. Her kan der nemmere sætte sig madrester og bakterier, som kan give generende sygdomme og tilstande, hvis ikke de vaskes væk. 
Du kan supplere din almindelige tandbørstning med en solotandbørste og mellemrumsbørster, som lettere kan manøvreres rundt i munden og omkring fx en bøjle.


Sådan bruger du en mellemrumsbørste

Når du skal bruge en mellemrumsbørste, er det vigtigt, at børsten ikke er så stor, at den med stor kraft og voldsomhed skal skubbes ind i mellemrummet. Børsten skal passe i størrelse men samtidig ikke være så lille, at rengøringen ikke er effektiv nok.

Det kan gøre en smule ondt i tandkødet første gang, du bruger mellemrumsbørsten, men når du har brugt mellemrumsbørsten et par gange, vil tandkødet vænne sig til den fremmede børste.

Skrub nu en 7-10 gange frem og tilbage i mellemrummet, så mellemrumsbørsten fanger ophobet plak og madrester og rengør mellemrumsbørsten, inden du bruger den i næste mellemrum. Mellemrumsbørstens metal-indre må ikke skurre på tænderne - kun børstehårene, og ellers skal du skifte til en mindre størrelse mellemrumsbørste.  


Vores kunders favoritter

Både GUM, TePe, Ekulf og Jordan har lavet mellemrumsbørster, der med stor grundighed og effektivitet kan skrubbe og rense dine mellemrum mellem tænderne, Derfor er mellemrumsbørsterne fra især GUM og Ekulft også særdeles populære blandt vores kunder, og i din jagt efter de bedste mellemrumsbørster, bør du give disse brands et kig.

Ole har givet Ekulf PH Professional Mellemrumsbørste 5 stjerner og skriver i sin anmeldelse: “Disse er absolut anbefalelsesværdige, fordi de ikke bøjer, men kan bruges mange gange. De bedste jeg har prøvet.” 


Blandede pakker – flere størrelser

Hvis du skal bruge en mellemrumsbørste for første gang, kan det være svært at vide, hvilken størrelse, der passer til dine mellemrum. Måske kan du også have brug for flere forskellige størrelser, da størrelsen på mellemrummene kan variere. Med en blandet pakke mellemrumsbørster som fx GUM Tavler (mix/prøvepakke), TePe Mellemrumsbørste Mixpack eller Ekulf PH Professional Mixed får du et lille udvalg af forskellige mellemrumsbørster, der varierer fra 0,4 – 2,0 mm i tykkelse. 
Når du har fundet den rigtige størrelse mellemrumsbørste, kan du efterfølgende finde pakker med kun den variant, så du kan rense dine mellemrum mest effektivt. 


Curaprox

Mellemrumstandbørsten fra Curaprox har et specielt vinkelformet børstehoved, som kan nå selv de bagerste mellemrum. Skaftet og børstehovederne samles ved hjælp af at smart og enkelt kliksystem, så du kan skifte børstehovedet ud, når det er blevet slidt. Børstehovedets hår er spundet omkring en tynd men stærk wire af kirurgisk stål, som holder børstehovedets form og sørger for effektiv og grundig rengøring af tænderne og mellemrummene.

Børstehovederne kan findes i 5 forskellige størrelser, hvor børstehovedets wire er mellem 0,6 og 1,1 mm og børstehårene har en rækkevidde på 2,2 til 5,0 mm.  


Tandex Flexi mellemrumsbørste

Med en mellemrumsbørste fra Tandex får du en stærk og fleksibel mellemrumsbørste, hvis ergonomiske håndtag gør det let at rengøre alle de små mellemrum i munden. Tandex Flexi findes nemlig i ni forskellige størrelser, så du kan finde præcis de børster, der passer til størrelsen på dine mellemrum.

Mellemrumsbørsterne fra Tandex fås også med et længere håndtag - Tandex Flexi Max, hvis børstediameter går fra 3,0 mm til 5,0 mm. For nemt at kunne kende forskel på dine mellemrumsbørster fra Tandex i forskellige størrelser, har alle størrelserne forskellige farver på håndtaget.  


Køb dine mellemrumsbørster hos Med24.dk

Du kan vælge blandt det store udvalg af mellemrumsbørster her på siden, hvor du med sikkerhed kan finde billige mellemrumstandbørster, der kan hjælpe dig til en bedre mundhygiejne. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende mellemrumstandbørster eller brugen af dem, står vores uddannede personale altid klar til at hjælpe, du kan møde alle vores eksperter her.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.