Jordan

Pas godt på dine tænder med tandpleje fra Jordan. Smukke og velplejede tænder giver selvtillid og kan spare dig mange penge på sigt. Du finder kvalitetstandpleje til fantastiske priser i sortimenter - bl.a. tandbørster, tandstikker og meget mere. Se alle produkterne og bliv klogere på, hvilke der passer til dig her!

Hvad er Jordan? | Kvalitet & sundhed | Fordele ved Jordan | Kundernes favoritter

56 Produkt(er)

Jordan – Vejen til god mundhygiejne og sunde tænder

Vi skal passe godt på vores tænder! Vi har nemlig gavn og glæde af dem hver eneste dag i vores liv. Dog udsætter vi dem dagligt for forhold, der kan give huller eller andre skadelige gener gennem livet - blot når vi spiser og drikker, og såfremt vi ikke plejer dem ordentligt eller regelmæssigt.

Jordan tandpleje gør det nemt og effektivt at opretholde en god pleje af munden samt sunde og flotte tænder.

Hvad er Jordan?

Jordan er bestående af tandplejeprodukter, som er udviklet af Orkla Care Danmark, der har en ledende position inden for helsekost, sportsernæring, mundpleje og sårpleje. Orkla Care er bl.a. også kendt for mærkerne: Longo Vital, Jordan, HUSK og Unikalk.

Jordan sætter høje standarder for deres produkter, og har gentagende gange vundet priser for deres eksklusive og flotte designs.

Jordan har derudover passet på skandinavernes tænder siden 1927 med et sortiment af effektive kvalitetsprodukter, der er designet til at gøre din tandplejerutine så nem og behagelig som overhoved mulig. Dette har de gjort ved at kombinere overlegen funktionalitet, viden om mundpleje og stilfulde designs.

Brandets mission er at gøre det nemt for den enkelte at holde tænderne sunde hele livet – der er derfor udviklet produkter både til børn og voksne, som hver især er designet specielt til dine individuelle behov, præferencer samt tandrutiner. Du kan i sortimentet finde det perfekte match til dig og din familie.

Med øje for kvalitet og sundhed

Orkla Cares arbejde bærer overordnet præg af bæredygtighed. Alle deres Jordan produkter er ydermere udviklet i høj kvalitet og med fokus på:

  • Ernæring og sundhed
  • Fødevarer- og produktsikkerhed
  • Bæredygtige indkøb
  • Hensyn til miljøet
  • Omtanke for mennesker og samfund

Jordan tilbyder

Jordan har et bredt sortiment af brugervenlige, højkvalitets- og stilsikre produkter, som alle er designet til at hjælpe dig med, at holde tænderne og munden velplejet hele livet. I vores udvalg hos Med24.dk finder du:

  • Jordan tandbørster til voksne og børn
  • Jordan tandpasta til voksne og børn
  • Jordan tandtråd
  • Jordan tandstik
  • Jordan interdentalbørster

Tandbørster og tandpasta
Vi er alle forskellige, har hver vores unikke tandsæt og forskellige teknikker til at holde dem sunde og rene. Jordan har udviklet tandbørster i alle former og farver, som er brugervenlige og udviklet for, at du netop kan opnå bedre og bedst mulige resultater hver eneste gang – det samme gælder deres tandpasta som også findes i forskellige smagsvarianter til både børn og voksne og alt efter ønskede præferencer.  

Alt fra skaft, hoved, børste, tandpasta og design er skræddersyet til at sikre, at du har de bedste betingelser til at få indarbejdet gode tandvaner fra selv den allerførste tand. Vælg det, der passer bedst til dig og din familie.

Tandtråd eller tandstik:
Tanden består af fem flader, hvoraf tandbørsten rengør tre af disse. På alle tandens flader dannes der en belægning af bakterier i løbet af dagen, som er årsagen til karies (huller i tænderne) samt tandkødssygdomme.   

Ved brug af Jordans tandtråd kan du nemt fjerne plak mellem tænderne, der hvor tandbørsten ikke kan komme til og opnå en komplet mundhygiejne. Nogle finder det dog vanskeligt at bruge tandtråd, og derfor har Jordan udviklet flere tandstikker, der er perfekte til netop at fjerne plak.  

Interdental børster
Interdental børster er nogle af de mest virkningsfulde rengøringsværktøjer til tænderne. Du finder dem i flere forskellige størrelser - en til enhver alder og interdentalrum. Jordan har derudover sørget for specialiserede børster til dig med bøjle, gennemgået tandkødsoperation, har en tyggesygdom eller infektioner.

Kundernes favoritter

Blandt kundernes favoritter finder du:

Jordan easy clean flosser, der er et nemt og fremragende alternativ til almindelig tandtråd.

Jordan Green Clean tandbørster, som er fremstillet af 100% genbrugsplastik. Tandbørsten har en god funktionalitet kombineret i et moderne og minimalistisk design.

Jordan Step tandbørste, der er en skånsom og effektiv tandbørste til børn i alderen 0-2 år.

Opnå din optimale tandpleje og mundhygiejne i dag!

Du kan købe et stort udvalg af Jordans fantastiske og brugervenlige tandpleje til børn og voksne hos Med24.dk. Disse findes ovenikøbet til skarpe priser og lækre tilbud! Husk, at du til enhver tid kan opnå fri fragt samt få dag til dag levering. Dit sunde valg starter her!

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.