Jordan Tandbørster

Få rene og sunde tænder med Jordan Tandbørster. Det store sortiment byder både på bæredygtige tandbørster i genbrugsplastik samt flotte tandbørster i mange forskellige designs. Læs alt om Jordan og de mange fine produkter her! 

Hvad er Jordan? | Fordele ved Jordan Tandbørster | Serier fra Jordan 

Hvad er Jordan?

Jordan er et skandinavisk mærke, der siden 1927 har været specialister inden for tandpleje og tandhygiejne. I dag kan du købe Jordan tandbørster i mere end 40 lande. Udover de gode og effektive tandbørster, finder du også Jordan Tandstikker og Jordan Tandtråd billigt. Blandt Jordans mærkesager er brugervenlighed, høj kvalitet og smukke designs, så tandbørsterne passer til et hvert badeværelse.  

Pas godt på dine tænder

Tandhygiejne er enormt vigtigt og skal prioriteres helt fra barnsben. Børster du grundigt tænder to gange dagligt og benytter tandtråd, kan du forebygge og undgå mange tandproblemer, som både kan være smertefulde og dyre. Med en Jordan Tandbørste er du godt på vej til at passe godt på dig selv og dit helbred. 


Derfor skal du vælge en tandbørste fra Jordan

Jordan Tandbørster fås i et væld af farver, former og med forskellige egenskaber. Flere af de effektive tandbørster har modtaget priser for de smukke designs, som kombinerer den skandinaviske æstetik med høj kvalitet. 

Fordele ved Jordan Tandbørster

  • Tandbørster designet til specifikke behov
  • Gode priser
  • Bæredygtige og miljøvenlige tandbørster
  • Skandinavisk design
  • Tandbørster til alle aldersgrupper
  • Tandbørstehoveder i soft og medium

Jordan Tandbørste-serier – Find din favorit her!

Er du i tvivl om hvilken tandbørste fra Jordan, du skal vælge? Bliv klogere på de forskellige serier og deres egenskaber her! 

Jordan Green Clean

Leder du efter en bæredygtig tandbørste? Mange er i dag blevet mere og mere opmærksomme på forbruget af plastik, og vil enten gerne undgå det eller benytte genbrugsmaterialer for at mindske produktionen. Med en Jordan Green Clean Tandbørste får du en kvalitetstandbørste i 100% FDA-godkendt genbrugsplastik. Børstehårene er af nylon, som er 100% bio-baserede og stammer fra ricinusolieplanten, der er en vedvarende og bæredygtig kilde. 

Med andre ord får du en tandbørste i et smukt, skandinavisk design, hvor bæredygtighed er inkorporeret selv i den mindste detalje. 

Jordan Individuel

Jordan tager i designet af tandbørster hensyn til forskellighed og unikke måder at børste tænder på. Med serien Jordan Individuel finder du tandbørster i to forskellige størrelser, så de er tilpasser din særlige børste teknik. Modellerne hedder Reach og Clean, hvor førstnævnte har et lille børstehoved og smalt håndtag, mens sidstnævnte model har et stort børstehoved og bredt håndtag. 

Jordan Expert Clean

Med den avancerede børstekonstruktion får du en effektiv og innovativ tandbørste fra Jordan Expert Clean. Cleantech spiralbørsten hjælper til en effektiv rengøring af tænderne, mens det gode greb gør det nemt bevæge tandbørsten rundt i munden. Du kan vælge mellem et soft og medium børstehoved. 

Jordan Tandbørster til børn

Børstningen af børne tænder udvikler sig, som barnet bliver ældre. I sortiment af Jordan Tandbørster til børn finder du tandbørster designet til specifikke aldersgrupper. Du finder både tandbørster till børn mellem 0 og 2 år, 3 og 5 år samt 6 og 9 år. De søde designs kan gøre tandbørstning lidt sjovere. 


Leder du efter en elektrisk tandbørste fra Jordan?

Vil du gerne købe en elektrisk tandbørste? I Jordans Clean Smile-serien finder du el-tandbørster i forskellige farver samt effektive børstehoveder. En elektrisk tandbørste giver dig en effektiv tandbørstning, hvor du blot skal styre hovedet rundt på dine tænder uden selv at lave cirkulære bevægelser. Har du svært ved at børste tænderne grundt nok, kan en elektrisk tandbørste fra Jordan måske være løsningen. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.