Jordan Tandstikker

Pas godt på dine tænder og tandkød med Jordan Tandstikker. Sortimentet rummer både multifunktionelle produkter, bæredygtige tandstikker og smarte bordpakker. Se alle de effektive tandstikker her! 

Hvad er Jordan? | Tandstikker – hvorfor?  | Tandstikker i plastik | Tandstikker i træ | Bæredygtige tandstikker 

Hvad er Jordan?

Jordans historie starter helt tilbage i 1920’erne, hvor man kunne købe de første tandbørster fra det skandinaviske mærke. Målet var dengang at gøre tandplejerutinen så behagelig og nem som muligt, så skandinaverne bedre kunne passe på deres tænder. 

Siden da er mærkesager som miljø, bæredygtighed og innovation kommet til, ligesom Jordan i dag kombinerer overlegen funktionalitet med stilfulde designs. I Jordans store sortiment finder du fantastiske linjer med elektriske og almindelige tandbørster, nuttede tandbørster til børn samt diverse tilbehør for en god mundhygiejne.  

Flere af Jordans tandbørster er prisbelønnede for det innovative og smukke håndværk, der sætter en høj standard for mærket. 


Hvorfor skal jeg bruge tandstikker?

En tand har fem flader, hvor der kan danne sig en belægning af bakterier. Ved dårlig eller mangelfuld tandhygiejne, kan bakterierne forårsage huller i tænderne eller tandkødssygdomme. Når du børster tænder, renser du 3 af fladerne og det er derfor nødvendigt at benytte tandstikker eller tandtråd til de sidste 2 sider. 

En god mundhygiejne er en af de bedste investeringer, du kan foretage i dit helbred. Det kan hurtigt blive både dyrt og smertefuldt, hvis du får huller i tænderne eller tandkødsbetændelse. Bruger du tandstikker efter et måltid eller om aftenen, kan du på en nem og skånsom måde rense mellemrummene mellem dine tænder. 

Har du tandkødsbetændelse, kan det det gøre ondt og bløde, når du bruger tandstikker. Forsætter du forsigtigt med at rense mellemrummene og siderne af dine tænder, vil du dog hurtigt se en forandring til det bedre. Kontakt altid din tandlæge, hvis du er bekymret for huller eller mundsygdomme samt hvis dine problemer ikke forbedres af en god tandplejerutine.  


Jordan Tandstikker i plastik

Jordan Tandstikker kan fås i både plastik og træ. Finder du følelsen af træ ubehageligt i munden, kan du med fordel vælge en tandstik af plastik. Tandstikkerne i plastik fås i forskellige udformninger og størrelse, så du nemt kan finde en, der passer til dit behov. 

De populære Jordan Clean Between Sticks glider let mellem tænderne og stimulerer skånsomt gummerne, imens plak og madrester fjernes. Disse smarte tandstikker er velegnet til dig med almindelige mellemrum, som gerne vil passe godt på dine tænder. 

Du kan også prøve den smarte Jordan 3-in-1 flosser, som er en tandstik med tandtråd og tungeskraber. Du finder også de klassiske tandstikker i plastik, som du kan have med i lommen. 


Jordan Tandstikker i træ

Leder du efter trætandstikker til bordet, finder du en fin pakke fra Jordan. Tandstikkerne er lavet af nordisk birketræ og den trekantede spids giver en effektiv og skånsom rensning af mellemrummene mellem dine tænder. Du kan også købe tandstikker i træ til genopfyldning af din bordpakke, så du altid har tandstikker ved hånden efter spisning. 

Har du små mellemrum mellem tænderne? Jordan Clinic Dental Stick Extra Thin er designet til de mindste mellemrum i munden, så ingen bakterier eller madrester bliver siddende. 


Tandstikker fra Jordan Green Clean

Pas godt på dine tænder og naturen med Jordan Green Clean tandstikker. Vælg mellem de klassiske Dental Sticks i FSC-certificeret birketræ eller Green Clean Flosser i FDA-godkendt 100% genanvendt plastik. Jordan Green Clean er en bæredygtig linje fra Jordan, hvor du udover tandstikker også kan købe kvalitetstandbørster i genbrugsplastik.  

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.