Jordan Tandtråd

Oprethold en god mundhygiejne med Jordan Tandtråd. Tandtråd renser mellemrummet i mellem dine tænder samt tandkødet fri for madrester, bakterier og plak. Læs mere om de populære produkter med tandtråd her! 

Alt om Jordan | Derfor skal du bruge tandtråd | Guide: Sådan bruger du tandtrådTandtråd fra Jordan

Jordan – skandinavisk tandpleje

Leder du efter produkter til forbedring tandpleje og mundhygiejne af høj kvalitet? Så har du fundet det helt perfekte mærke! Jordan har i snart 100 år været specialister i at hjælpe skandinaverne med at holde tænder, mund og tandkød sundt og rent. 

I det store udvalg fra Jordan finder du tandbørster i alle former og farver, så du bl.a. selv kan træffe valget mellem elektriske eller manuelle tandbørster. Derudover finder du tandpleje særligt til børn, effektiv tandpasta samt smarte tandstikker i plastik eller træ. 

Udover effektiv og skånsom pleje af tænderne, er du med Jordans mange produkter også sikret et stilrent design kombineret med skandinavisk funktionalitet. Der er altså mange fordele ved at benytte Jordan tandpleje.  


Derfor skal du bruge Jordan Tandtråd

En tand har 5 flader, hvor bakterier kan ophobe sig. 3 af fladerne kan du med grundig og korrekt tandbørstning rengøre, mens du ved de sidste 2 skal du benytte tandtråd eller tandstik for at holde området rent. Mens nogle er gode til at bruge tandtråd hver dag, har mange svært ved at gøre brugen af tandtråd til en vane.  

De første gange du bruger tandtråd, kan du opleve at tandkødet bliver irriteret og bløder. Dette er dog kun en kort overgang, og du skal ikke stoppe brugen af tandtråd, fordi det bløder. Hvis dine problemer med tænder og tandkød ikke forbedres ved en korrekt tandplejerutine, skal du altid kontakte din tandlæge. 

Fordele ved Jordan Tandtråd

Der er mange fordele ved at benytte tandtråd, herunder: 

 • Forebygger huller
 • Forebygger paradentose
 • Forebygger plak
 • Holder tandkødet rent og sundt
 • Giver bedre ånde

Guide: Sådan bruger du tandtråd

 Hovedreglen ved brug af tandtråd er, at du skal være blid og forsigtig. Derudover skal du huske hvert eneste tand og hulrum, så du får renset alle tænder på alle sider. 

 1. Vikl 20-30 cm tandtråd om din pegefingre eller langfingre, som du kan styre med dine andre fingre.
 2. Start i den ene side af munden
 3. Før med en let savende bevægelse tandtråd ned langs den ene tand mod tandkødet
 4. Gnid op og ned langs tandens flade og ned under tandkødranden uden at gnide så hårdt, at det gør ondt
 5. Gentag bevægelserne ved tanden på den anden side af mellemrummet, hvor både tandens flade og tandkødsranden renses
 6. Før med samme let savende bevægelse tandtråden op fra mellemrummet
 7. Gentag bevægelserne ved alle mellemrum i under- og overmund

Tandtråd fra Jorden

Bliv klogere på hvilke forskellige tandtrådsprodukter du finder hos Jordan. Uanset om du vælger den klassiske tandtråd i flere meter eller en flosser stick med udskifteligt hoved, kan du forbedre din tandhygiejne ved dagligt brug. 

Almindelig tandtråd

Den klassiske tandtråd kommer med en længde mellem 25 og 30 meter. Jordan tilbyder flere forskellige slags tandtråd, herunder en med en frisk smag af mint og en anden som beskytter tænderne mod misfarvning.  

Fælles for tandtrådene er deres gode holdbarhed, der gør det nemt at nå rundt i hele munden uden at tandtråden knækker. Du kan læse mere om de gode egenskaber på det enkelte produkt. 

Tandtrådsstick

Er du ikke glad for selv at skulle udmåle et stykke tandtråd, kan du få hjælp til tandrensningen med de smarte floss sticks. Du finder flere varianter, hvor tandtråd og tandstik er kombineret. Du kan også prøve Jordan Easy Clean Flosser, der med et godt greb gør det nemt at føre tandtråden rundt i munden.  

Til de smarte tandtrådsprodukter med håndtag kan du købe refills, så du nemt kan skifte tandtråden ud til en ny, ren tråd. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.