TePe

TePe - Sund mund og tandpleje
45 Produkt(er)

TePe - Svenskdesignet tandpleje produkter af højeste kvalitet.

TePes innovative tandplejehistorik går helt tilbage til 1965, hvor firmaet fremstillede de første nytænkende tandstikker. Innovatation er stadig nøgleordet hos TePe, og er måske en af grundende til, at firmaet har haft så stor succes. Virksomheden drives fra Sverige, men eksporterer sine produkter til over 60 lande verden over. TePes andet nøgleord er kvalitet, for firmaet stræber efter at fremstille de aller bedste produkter til dig og dine tænder.

TePes værdier

TePe går op i at pleje sunde smil, og promovere en sund mundhygiejne. TePe ved, at en god mundhelse hænger stærkt sammen med din overordnede sundhed. TePe arbejder på at øge opmærksomheden omkring forebyggende pleje af tænderne, og derfor fremstiller de produkter, som gør det lettere for dig at passe på din mund og dine tænder hver evig eneste dag. 

TePe arbejder aktivt på at gøre deres produktion så bæredygtig som muligt, og har derfor lanceret flere produkter i deres "Good"-serie. 

TePes produkter

TePe fremstiller de aller mest funktionelle og effektive produkter til en grundig tandpleje. Produkterne udvikles i samarbejde med adskillige tandeksperter, som giver deres input til designet af produktet. Deres klassiske Select tandbørster er bestsellers i Sverige, og er kendte verden over. Tandplejeprodukterne findes også egnet til forskellige aldre, og er tilpasset selv til de aller mindste med helt nye mælketænder.

Med deres innovative metoder sørges der for, at produkterne har mange funktioner og kan bruges i alle afkroge og overflader i munden.  
Forskellige serier fra TePe er blandt andet: 

  • Interdentalbørster i flere varianter med flere funktioner
  • Mange tandbørsteserier til forskellige aldre og munde
  • Tandstikker
  • Tandtråd
  • Særlige børster
  • Tilbehør til dine tandplejeprodukter

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.