TePe PlaqSearch - 10 stk

1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29624

TePe Plaque Search - Effektive farvetabletter til at identificere plak på tænderne

Plaque Search fra TePe fortæller dig let og enkelt, hvor du har plak, og hvor gammel plakken er. Alderen på tændernes plak er utrolig afgørende for, hvor skadelig den potentielt kan være. Med tabletterne vises ny plak som rød, og gammel vises som blå - er plakken gammel, kan den gøre stod skade på dine tænder, og det er vigtigt at få den behandlet. Når du bruger tabletterne, kan du tydeligt se, hvor det er nødvendigt for dig at børste meget bedre. Indfarvningssystemet kan spare dig for en tur til tandlægen, hvid du vil undersøge plak på dine tænder.

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 10 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29624

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.