TePe original mellemrumsbørster 1,3 mm - 8 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38979

TePe Original - Funktionel mellemrumsbørste på 1,3mm

Denne TePe børste er specielt designet til effektivt at rense området mellem dine tænder, der hvor din almindelige tandbørste ikke kan nå. Børsten er udviklet i samarbejde med tandeksperter, så den får den bedste funktion og bedst muligt kan rense dine tænder og holde tandkødet sundt og rent. Børsterne er fremstillet af plastovertrukket metaltråd hvilket gør dem ekstra skånsomme mod din mund. 
De små børster er i aller højeste kvalitet, og er super handy at bruge, da børstedelen kan bøjes og drejes. Regelmæssig rensning med denne børste vil forebygge tandkødsbetændelse, karies og dårlig ånde. 

TePe Inderdental Brush fås i 9 forskellige størrelser, så de passer til forskellige mellemrum og forskellige mundstørrelser. Dette er den næststørste variant på 1,3mm, i en grå farve. I produktet får du 8 stk. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 8 stk. 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38979

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.