TePe Tandbørstebeskytter - 4 stk

TePe Tandbørstebeskytter - 4 stk
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29650

TePe Tandbørstebeskytter 4 pak

De små tandbørste beholdere i plastik er super smarte og velegnede til dig, der ikke vil have skidt og snavs på din tandbørste, når du er på farten. Plastikhætten har lufthuller så din tandbørste tørrer hurtigt efter brug, og så der ikke bliver indelukket og fugtigt i beholderen. 

Beholderen passer på alle TePes tandbørster, og til de fleste andre specialtandbørster. I pakken finder du 4 plastikhætter i forskellige friske farver. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 4 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Øvrig mundpleje 10 til 20 kroner

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?