MSM

MSM er et produkt, der indeholder en særlig svovlforbindelse og som kan bruges til hvidtning af tænder. 

Hvad er MSM? | MSM til kosmetisk brug 

4 Produkt(er)

Hvad er MSM?

MSM står egentlig for metylsulfonylmethan, som er en svovlforbindelse indenfor organisk kemi. Det betyder, at det er et stof, der indeholder svovl, og stoffet kan både fremstilles syntetisk og findes naturligt i mange organismer. Faktisk indtager vi en del MSM gennem en normal varieret kost, da mange fødevarer, der ikke er forarbejdede, har et vist indhold af svovlforbindelser som fx MSM.

Svovl indgår i et større kredsløb, hvor det på forskellige former bevæger sig fra organismer i havet over atmosfæren til forskellige organismer på jorden – deriblandt mennesker. Fra mennesker finder det så på et tidspunkt vej tilbage til havet igen, hvor også havbunden og jordskorpen indgår i kredsløbet.

Svovl bruges i kroppen til mange ting, og det er særlig vigtigt for dannelsen af næsten al væv. I forbindelse med slidgigt falder indholdet af svovl i ledbrusken, og det er ledbrusken, som er med til at gøre bevægelse af leddet smertefrit. I nogle lande markedsføres MSM som et kosttilskud, men det er ikke tilladt i Danmark. Her bruges MSM til andre formål som hvidtning af tænder, men du kan her på siden finde MSM som tilskudsfoder til hunde. Tilskuddet MSM lignisul er på kapselform, og hver kapsel indeholder 1000 mg MSM. Kapslerne gives 1 gang dagligt til store hunde og til små hunde anbefales det at give en halv kapsel.  

MSM til kosmetisk brug

Hos Med24.dk kan du finde flere produkter indenfor kategorien hvide tænder og forskellige produkter med MSM. Disse bruges i forbindelse med de to daglige tandbørstninger, hvor du først børster tænderne som normalt. Herefter børster du tænderne med MSM fordelt på børsten og slutter af med at skylle munden og rengøre tandbørsten. Du vil som regel kunne se, hvilken effekt MSM har efter 2 uger, men du bør ikke børste tænderne med MSM oftere end 2 gang om dagen, selvom du håber på at se hurtigere resultater. 

Natur-Drogeriet MSM Lignisul

Natur-Drogeriet tilbyder både MSM på kapselform og på pulverform. Den eneste forskel på de to produkter er ved selve fordelingen på tandbørsten. Pulveret fordeles med en lille ske og kapslerne skilles ad hvorefter indholdet trykkes ud på den fugtige tandbørste. Hvilken type MSM, der passer bedst til dig, afhænger helt af dine præferencer i forhold til anvendelsen, men produkterne har præcis samme indhold – MSM. Kapslerne på Natur-Drogeriet MSM Lignisul kapsler er lavet af oksegelatine, og det er den eneste forskel på ingredienslisten hos de to produkter. 

Plantforce MSM

Her på siden kan du også finde MSM fra Plantforce, og dette produkt er 100% naturligt og plantebaseret. Ligesom MSM fra Natur-Drogeriet indeholder dette produkt udover kapslen kun MSM, og pulveret er indkapslet i vegetabilske HPMC-kapsler, som er kapsler, der er fri for bla. animalske produkter, GMO, konserveringsmidler og kunstig farve. 

Køb MSM hos Med24.dk

Her på siden kan du se vores udvalg af produkter med MSM - både som tilskudsfoder til hunde og som et produkt til hvidtning af tænder. Produkterne kan som altid findes til skarpe priser, og så har vi desuden hurtig og miljøvenlig forsendelse. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.