Natur-Drogeriet

Natur Drogeriet

Natur-Drogeriet – Et hav af naturlige og økologiske produkter

Natur-Drogeriet er Danmarks ældste naturlige fødevarevirksomhed. De har udviklet en bred vifte af fantastiske kosttilskud, velsmagende the, madvarer, krydderier samt meget mere. Faktisk producerer de over 2600 forskellige produkter, der har været til gavn og glæde for hele Skandinavien lige siden 1976!

Fælles for produkterne er, at de er af fineste kvalitet, naturlige og så vidt mulig økologiske. De er derudover udviklet efter alle love, regler og strenge krav, som lever op til alt moderne viden omkring sundhed, lægemidler og velvære. 

Hvad er Natur-Drogeriet?

Natur-Drogeriet startede ud som Drogeriet i 1945. Det var A.O. Hansen, der med sin interesse for brugen af planter og urter i forbindelse med helbredsproblemer kastede sig ud i grundlæggelsen af firmaet. Han udgav hertil Danmarks største naturmedicinske værk kaldet “Helbredelse”.

Virksomheden har lige siden 1945 været i familiens eje, men skiftede i 1976 navn til Natur-Drogeriet. Målet har siden tidernes morgen været at fremme folkesundheden med de urter, essentielle olier, droger, vitaminer samt mineraler som naturen har at byde på.

Natur-Drogeriet slår ned på, at de er et naturmiddelsfirma, som fremstiller naturmidler eller helsekostprodukter, der virker. De er igennem årene blevet et kendt brand i hele Skandinavien bl.a. grundet deres motto: “Du er hvad du spiser”. Natur-Drogeriet ønsker (ud fra deres motto) at give folk muligheden for at fravælge kunstige produkter med et indhold af skadelige stoffer, der kan medføre bivirkninger. Til stor fordel kan du som forbruger i stedet vælge mellem naturlige og friske råvarer, der er fri for skadelige stoffer og derimod fyldt med gavnlige næringsstoffer - Brandets produkter er nemlig baseret på naturlige råvarer og det aktive indhold der findes i planter eller urter.

Kæmpe udvalg af Natur-Drogeriets produkter

Natur-Drogeriet producerer både kosttilskud, slankeprodukter, vitaminer. levnedsmidler og naturlægemidler. De tilbyder generelt et lækkert udvalg af helseprodukter, der kan være med til at danne grundlag for en sund hverdag fyldt med velvære for dig og din familie.

Blandt vores udvalg finder du alt fra kosttilskud og the til økologiske madvarer og forskellige superfoods, der indeholder en større koncentration af bl.a. antioxidanter end almindelige fødevarer.

For veganeren byder Natur-Drogeriet også på fantastiske veganske, mælke-fri produkter, olier, vitaminpiller og snacks - alt hvad hjertet begærer i forhold til sund madlavning og en naturlig levevis. Det brede og lækre udvalg gør det enkelt at træffe sunde valg og nemt at finde noget til enhver sjæl og behov.

Blandt kundernes favoritter finder du

Natur-Drogeriet Trypton*at, der er et kosttilskud, som bidrager til at afhjælpe udmattelse og træthed.

Natur-Drogeriet Urte Pensil, som er en enestående kombination af urter, der bidrager til at styrke samt forbedre immunforsvaret.

Natur-Drogeriet Rødkløver. Rødkløver kan have en regulerende effekt på hormonsystemet, og er også kendt som planteøstrogen (du kan læse mere om dette her). Mange benytter sig bl.a. af Rødkløver i forbindelse med overgangsalderen.

Natur-Drogeriet Mega Biotin, som er et vandopløseligt B7-vitamin. Dette tilskud bidrager bl.a. til hår, hud, slimhinder samt nervesystemet. 

Find dit ønskede produkt fra Natur-Drogeriet hos Med24.dk

Har du en passion for en krop i balance? Eller ønsker du at bidrage til bedre sundhed, der er baseret på en harmoni mellem kroppen og naturens gavnlige midler? Så kan Natur-Drogeriets produkter være sagen for dig. Brandet garanterer nemlig produkter, der både er kvalitetsbetonede, økologiske og 100% naturlige. og du kan finde dit foretrukne produkt hos din helseforretning Med24.dk til skarpe priser samt gode tilbud i dag.

Du kan sågar modtage dit produkt allerede i morgen ved at vælge vores dag til dag levering! Ved køb over 200 kr. opnår du desuden fri fragt.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?