Natur-Drogeriet D-vitaminer

2 Produkt(er)

D-vitamin fra Natur-Drogeriet

Vitaminer kan være vand- og fedtopløselige, og D-vitamin hører til den fedtopløselige gruppe. Denne gruppe kan lagres i kroppen, men du kan ikke gemme til længere tids brug. Du skal gerne indtage fedtopløselige vitaminer med et fedtholdigt måltid for at de kan omdannes.

D-vitamin medvirker til dit immunsystems funktion og er med til at vedligeholde dine knogler og tænder. Samtidig medvirker vitaminet til, at dine muskler fungerer normalt.

Den vigtigste kilde til D-vitamin er solens UV-stråler. Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle tager et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret, som defineres fra oktober til april. Desuden er der enkelte grupper, der anbefales at tage et tilskud af D-vitamin året rundt.

Danske Natur-Drogeriet har 2 D-vitamin-produkter i sortimentet, og dem kan du købe her hos Med24. D-vitamin med hhv. 35 μg og 85 μg pr. tablet er udvundet fra fedtet i fåreuld (lanolin).

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.