Colgate

38 Produkt(er)

Colgate – For dine tænder og mund

Find tandpastasmilet frem med Colgate, der yder en komplet og effektiv beskyttelse af hele familiens tænder og tandkød. Brandet har modtaget priser og anerkendelse på stribe, og er sågar det eneste brand, der bruges af over halvdelen af alle husstande verden over!

Med Colgate har du muligheden for at opnå den optimale mundhygiejne og pleje af dine tænder. Colgate er netop til, fordi dit smil og din velvære betyder meget!  

Hvad er Colgate?

Colgate Palmolive er et multinationalt selskab, der fremstiller produkter til mund- og tandpleje. Brandet blev stiftet helt tilbage i 1806 af William Colgate, der præsenterede verden for den allerførste tandpasta.

Sidenhen har ny viden, forskning og ønsket om maksimal komfort og pleje ført til videreudviklingen af en række Colgate produkter, som har hittet blandt størstedelen af verdens befolkning.

Til for tændernes og mundens sundhed
Colgates produkter hjælper med opretholdelsen af en god mundhygiejne. Du kan finde den helt rette tandbørste eller variant af tandpasta i vores sortiment. Om end du foretrækker produkter med opfriskende smag eller egenskaben til at forebygge misfarvninger, er Colgate med dig hele vejen mod din optimale mund- og tandpleje.

I sortimentet finder du både Colgate tandbørster til børn og voksne, samt tandpasta, der alle er tilpasset tænders overordnede behov sammen med dine specifikke præferencer. Hos Med24.dk finder du produkterne fra Colgate til helt eksklusive priser og gode tilbud! 

Colgate tandbørste

En af de vigtigste daglige rutiner for sunde tænder og god mundhygiejne er tandbørstning. Ved tandbørstning forebygges både bakteriebelægninger, misfarvninger, dårlig ånde, tandkødssygdomme og huller. Colgate her herfor udviklet en række unikke tandbørster både til børn og voksne, som er designet til at kunne rengøre tænderne helt korrekt.

Colgate tandbørsterne fås både i soft og medium, som er styrkerne, de fleste tandlæger anbefaler af hensyn til den bedst mulige, men skånsomme pleje af dine tænder og tandkød. 

Colgate børnetandbørster

Du finder blandt andet Colgate Smiles børnetandbørster til forskellige aldersgrupper. Disse blide tandbørster er specieldesignet til selv de mindste mælketænder og renser tandkødet skånsomt og effektivt. 

Colgate “voksen” tandbørster

Colgate tandbørsterne til voksne findes i forskellige varianter. En af de største favoritter blandt Colgate tandbørster er desuden Colgate Extra Clean, som er effektiv til at rengøre tænderne selv ved de områder, man oplever er svære at komme til. 

Colgate tandpasta

Tandpasta er en vigtig medspiller i din tandbørstning. Det er netop indholdet i tandpastaen, som er effektiv til at styrke tænderne og forebygge huller. En fluorholdig tandpasta er herunder med til at reparere den ødelagte emalje efter syreangreb fra sodavand og lignende. 

Tandpasta til børn

Blandt sortimentet af Colgates produkter finder du Colgate børnetandpasta, der er udviklet til forskellige aldersgrupper, i sjove designs og med milde og behagelige smage. Colgate smiles børnetandpasta er med til at gøre hele tandbørsterutinen børnevenlig og komfortabel. 

Colgate tandpasta varianter

I Colgate serien finder du nogle af verdens største favoritter blandt tandpasta. Colgate Sensitive Pro Relief samt Colgate whitening tandpasta og Colgate Max White, er nogle af forbrugerens største glæder i forbindelse med pleje af tænder og mund.

Flere af tandpastaerne afhjælper og forebygger både misfarvninger, hjælper sensitive tænder og modvirker isninger med deres dybdegående og effektive egenskaber, der er sunde og naturlige for mundmiljøet. 

Køb Colgate hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du Colgate tandpleje til både voksne og børn bl.a. i form af tandbørster og tandpasta. Vi tilbyder verdens mest foretrukne mund- og tandpleje til gode tilbud og skarpe priser, så vi kan sikre dit smukkeste Colgate smil!

Du kan læse om optimal mundpleje samt finde hele vores sortiment af mund- og tandpleje her!
  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.