Colgate Plax Blue Mundskyl 500 ml

Colgate Plax Blue Mundskyl 500 ml
Se alle produkter fra Colgate
Varenummer: 43465

Colgate Plax Blue Cool Mint holder din ånde frisk og munden sund

Colgate har formuleret denne effektive mundskyl uden alkohol, som beskytter mod bakterier og dårlig ånde i 24 timer for en god mundhygiejne. 

Produktet har en virksom formel, der fjerner bakterier fra hele munden samt beskytter tænderne mod karies og plak ved at styrke emaljen. Formlen er tilsat en Cool Mint smag, som giver en super frisk og kold følelse, der varer op til 10 gange så længe som ved andre mundskylleprodukter. Produktet er klinisk testet af tandlæger og egnet til daglig brug. 

Anvendelse

10 ml mundskyl hældes op i låget og bruges til at skylle munden i 30-60 sekunder inden tandbørstning. Brug gerne produktet både morgen og aften for at opnå 24/7 beskyttelse. 

Indhold: 500 ml

Ingredienser:

Vand, Glycerin, Propylene glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Aroma, Cetylpyridinium Chloride, Potassium sorbate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Menthol, CI 42051

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Mundskyl og mundspray

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.