Curaprox tandbørste 3960 - 1 stk.

Curaprox super soft tandbørste 3960
Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27202

Curaprox tandbørste sørger for at rengøre samtlige overflader i munden

Curaprox tandbørste rengør effektivt tændernes overflade grundet et specielt børstehoved og antallet af børstehår. På en standard tandbørste sidder der mellem 600-1000 spredte børstehår, mens der i Curaprox sidder ligeså mange børstehår som tandbørstens navn angiver. I dette tilfælde 3960 børstehår. Tandbørstens tæt siddende hår sikre at alle tændernes flader samt tandkød bliver rengjort grundigt og at eventuel plak fjernes.

Børsten har et lille kompakt hoved, som er designet, således det kan nå alle samtlige områder. For den bedste børste teknik, bør der børstes stille og i små cirkulære bevægelser.

OBS! Farven på tandbørsten kan variere og det kan derfor ikke garanteres at den leverede farve på tandbørsten er ens med farven på billedet.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Tandbørster

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.