Weleda Body Oil Relaxing Lavender - 100 ml

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Lavender
Varenummer: 10919

Weleda Body Oil Relaxing Lavender - beroligende og afslappende kropsolie

Lavender Relaxing Oil fra Weleda er en kropsolie med æterisk lavendelolie. Denne lækre og beroligerende kropsolie plejer huden samtidig med at virke afslappende på krop og sind.

Den afslappende kropsolie har en mild duft af lavendel, der løser op for indre spændinger. Lavendel er det klassiske middel til afslapning, og den behagelige duft stimulerer sanserne og giver en stærk følelse af velvære. Lavendel har en beroligende effekt på nervesystemet og er derfor velegnet ved søvnproblemer - hos både børn og voksne. Huden bliver plejet og næret i dybden ved hjælp af sød mandel- og økologisk sesamolie som efterlader den blød og mættet så du undgår tørhed. 

Lavender Body Oil er den ultimative olie til afslapning og afstresning. Brug den til at forkæle dig selv når du trænger aller mest til det, eller brug den til en kropsafspændende massage. Indånd den afstressende duft af lavendel, og slap helt af. 

Egenskaber:

  • Aromaterapiolie
  • Afslappende, beroligende og afstressende egenskaber
  • Nærer og mætter huden
  • Mindsker tør hud
  • Forbedrer nattesøvnen
  • Dermatologisk testet
  • Behagelig duft

Anvendelse:

Kropsolien kan anvendes hvor det ønskes, og den kan bruges som massageolie eller som fugtgivende olie. Et par dråber af produktet påføres ren og lettere fugtig hud og masseres ind på det ønskede område. Olien kan med fordel anvendes efter et dejligt bad.   


Indhold:
100 ml

Ingredienser:

Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Parfume, Limonene, Linalool, Geraniol, Kumarin

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Lavender
Varenummer: 10919
Natrue Certificering Vegan Friendly
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.