Weleda Perineum Massage Oil - 50 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Mama
Varenummer: 33942

Weleda Perineum Massage Oil - velegnet til mellemkødet inden fødslen

Weleda Perineum Oil er en massageolie som er fremstillet til at forbedrede mellemkødet inden en fødsel. Massage af området vil forbedre elasticiteten og spændstigheden så fødselsprocessen gøres lettere.

Olien er fremstillet af naturlige ingredienser og baseret på den søde mandelolie samt hvedekimolie, der er enormt rig på E-vitaminer. Disse ingredienser bidrager til at gøre huden mere fleksibel og afslappe. Olien vil forebygge flænger og rifter under fødslen, så du er så klar som du kan være.

Ingredienserne hjælper med at gøre det mest naturlige i verden endnu mere naturligt. Olien virker nærende og forbedrer hudens struktur. Produktet er fremstillet i samarbejde med jordemødre og farmaceuter, så du kan være helt sikker på at få den absolut bedste naturlige olie.

Egenskaber:

  • Øger hudens elasticitet og spændstighed
  • Gør huden blød og fleksibel
  • Nærer huden ved mellemkødet
  • Forebygger rifter og flænger
  • Dermatologisk testet
  • Indeholder naturlige ingredienser

Anvendelse:

Fra uge 34 i graviditeten kan du begynde at bruge dette naturlige hjælpemiddel. Du kan enten påføre olien selv, eller få din partner til at hjælpe dig. 

Olien skal masseres ind i mellemkødet 3-4 gange om ugen i 5-10 minutter ad gangen. Anbring dig i en position du finder behagelig og påfør produktet på tommelfingeren. Før blidt fingeren hen over vævet, og sørg for at massagen er smertefri. Indsæt fingeren i skeden og massér væggene med let tryk i roterende bevægleser, som et ur der får frem og tilbage mellem 3 og 9. Mellemkødet skal masseres, til du føler en let prikkende fornemmelse. Massér herefter området mellem skede og anus blidt med tommelfingeren og de midterste fingre.

Den overskydende olie kan fjernes med varmt vand efter massagen. Olien er bedst at anvende efter et varmt bad, og efter du har tømt blæren. 

OBS: Hvis du har nogen betænkeligheder vedrørende mellemkødsmassage, kontakt da din jordemor eller læge. 


Indhold:
50 ml

Ingredienser:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Mama
Varenummer: 33942
Natrue Certificering Vegan Friendly
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.