Weleda Baby & Barn

13 Produkt(er)

Weleda barn og baby - Mild og skånsom pleje

Weleda Calendula Baby Care er Weledas babypleje serie, hvor den lægende morgenfrue (Calendula) er i fokus. Planten har en plejende samt lindrende effekt på irriteret og meget følsom hud. Disse specielle og milde babyplejeprodukter fra Weleda er udviklet i tæt samarbejde med jordemødre, læger og farmaceuter, for at kunne skabe de bedste forudsætninger for den lille.

Samtlige af Weledas baby produkter er dermatologisk testede på meget følsom hud og kan anvendes allerede helt fra fødslen. 

Indeholder alt dit barn behøver

Produkterne er altså skabt med særlig omtanke og kærlige hænder, der har sørget for at produkterne udelukkende indeholder det dit barn eller baby behøver - de indeholder derfor ingen skadelige eller allergifremkaldende stoffer.

Weleda Calendula serie indeholder ingen:

  • Råvarer på mineraloliebasis
  • Syntetiske duftstoffer eller farvestoffer 
  • Konserveringsmidler
  • Ingredienser, der kan hæmme hudens naturlige funktioner

Weleda har forsket i planters effekt og produceret 100% naturlig økologisk hudpleje i næsten 100 år. Dette er altid et sikkert valg til dit barns sundhed og sarte hud. 

Pleje til hele kroppen

Ligesom Weledas andre serier findes der pleje til både hud, hår og sjæl til baby og barn. Du har derfor muligheden for at forkæle og pleje den lille i alt fra gavnlige og nærende Weleda Calendula ansigtscremer, body lotion, shampoo og Sunscreen (solcreme) til Weleda Calendula olier og body wash.

Fælles for alle Weleda Calendula produkter er at de er med til at bevare, beskytte, forbedre samt styrke dit barns helbred og sundhed. Det eksklusive og 100% rene og naturlige indhold er ydermere med til at skabe en harmoni mellem babyens krop og sjæl, således de bedste forudsætninger og en god start på livet er igangsat.

Her hos Med24.dk fås et udvalg af Weleda Calendulas veldokumenterede og skånsomme produkter til barn og baby. Vi ønsker at glæde dig med babyplejeprodukter af den allerhøjeste kvalitet, og så tilbyder vi til og med disse til skarpe priser samt gode tilbud med muligheden for fri fragt! Bestil produkterne i dag og modtag dem i morgen med vores dag til dag levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.