Weleda Creme

Naturlige og lækre cremer fra Weleda

Imellem et udvalg af fine tuber og flasker i friske farver, finder du Weledas cremer, der er baseret på de fineste og reneste råvarer samt ingredienser. Weleda er et helt igennem fantastisk kvalitetsbrand, der tilbyder dig akkurat den creme, du står og mangler!

Nærende og skånsom pleje

Om end du søger en creme eller olie, der kan afhjælpe tørre/irriterede områder på kroppen, strækmærker, rynker og meget mere, så findes der en creme netop til dig.

Weleda Cremer er med til at bevare din huds ungdommelige vitalitet og smukke udstråling, samtidig er de til for at styrke, forebygge, genopbygge samt restituere huden, således du kan optimere din sundhed og naturlige skønhed. Ønsker du at pleje og nære hele familien, så er Weleda ydermere et oplagt valg, da sortimentet tilbyder cremer til begge køn, alle aldre samt størrelser.

Indholdsmæssigt er der heller intet at frygte, alle cremerne er nemlig:

  • 100% Naturlige
  • Uden syntetisk indhold
  • Økologiske
  • Certificeret af NATURE
  • Uden konserveringsmidler
  • Uden parfume eller parabener

Iblandt produkterne fra Weleda finder du cremer til ansigt, hænder, fødder, krop m.m. - Alle med hver deres unikke indhold og formål. Fælles for cremerne er dog, at de er udviklet i trygge og kærlige hænder, der har vist et kæmpe ansvar og respekt overfor mennesker lige såvel som naturen.

Du kan derfor altid købe og benytte dig af Weledas cremer med ekstra god samvittighed!

Cremer til enhver lejlighed

Står du bl.a. og mangler en lækker håndcreme, der er fin til håndtasken, så er Weleda Handcream Sea Buckthorn en af kundernes favoritter. Vi har alle også oplevet hvordan vind og vejr har forårsaget skade på huden, og hertil er Weleda Skin Food creme samt Weleda Mandel Ansigstcreme helt igennem fantastiske at have med sig rundt for at beskytte og pleje sig gennem dagen. Cremerne er der mange af, og de findes til enhver lejlighed!

Her hos Med24.dk fås et udvalg af Weledas eftertragtede cremer. Ikke nok med at vi ønsker at glæde dig med cremer af den allerhøjeste kvalitet, så tilbyder vi dig også disse til skarpe priser samt super gode tilbud! Du kan desuden få dag til dag levering og opnå gratis fragt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.