Weleda Calendula Plantesæbe - 100 g

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Barn
Varenummer: 806

Weleda Calendula Soap - en nærende og mild plantebaseret sæbe

Denne sæbebar fra Weleda er fremstillet til dig med delikat og følsom hud. Sæben renser og plejer huden på daglig basis, på den mest naturlige måde. 

Virkning: 
Sæbebaren er baseret på 100% vegetabilske olier fra kokos, palme og oliven, som plejer huden og sørger for, at den efterlades velnæret og babyblød efter brug. Sæbens nøgleingrediens er morgenfrue. Ekstraktet fra morgenfrue kombineret med kamille virker beroligende og mildt rensende på huden, og tilføjer en dejlig behagelig duft til sæben. 

Sæben giver huden en skånsom rensning samtidig med at virke plejende. Sæben er det perfekte naturlige produkt til dig med følsom hud, og den er så blid, at den også er yderst velegnet til barnehud. Sæben er vegansk, dermatologisk testet og lavet helt uden syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer, dufte og råmaterialer fra mineralolier. 

Anvendelse

Brug sæben i badet for at pleje og nære din hud under vask. 

Sæben kan med fordel efterfølges af andre Calendula produkter fra Weleda. 

Indhold: 100g

Ingredienser

Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Water, Sodium Olivate, Fragrance*, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Extract, Iris Germanica Root Extract, Viola Tricolor Extract, Oryza Sativa Extract, Malt Extract, Sodium Chloride, Sodium Stearate, Limonene*, Linalool* , Citronellol*, Geraniol*  

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Barn
Varenummer: 806
Natrue Certificering Vegan Friendly
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.