Weleda Deodorant

Weleda Deodorant – Holder dig frisk hele dagen lang

Alle fortjener at føle sig naturlig frisk og være uden bekymringer for at udskille svedlugte gennem dagens gøremål. Med Weleda Deodorant holder du dig frisk og letduftende hele dagen lang med et udvalg af meget milde og hudvenlige deodoranter, der ikke forstyrrer kroppens naturlige funktioner.

Kvalitetsdeodoranter til dig, der foretrækker spray

Weleda er et helt igennem eksklusivt brand, der lever op til alle forventninger. Du kan derfor føle dig både tryg og sikker ved det, du loves med deodoranterne. Weleda produkterne er udelukkende til for at glæde dig, og de er derfor også udviklet med en særlig omtanke omkring dig, men også miljøet - bæredygtighed er nemlig et af brandets fornemste grundprincipper.

Deodoranterne i spray er lige så effektive som den typiske roll-on. I udvalget finder du alt fra neutrale spraydeodoranter, der neutraliserer kropslugten til en deo, der giver en feminin blomsterrig duft eller universal friskhed med duft af urter.

Alt det kræver er et enkelte par sprøjt under armene, så er du klar til at gå i kamp med hverdagens udfordringer, der på ingen måde vil kunne sætte en stopper for din naturlige friskhed, når først du har lagt dit beskyttende lag af Weleda Deodorantens fantastiske indhold!

Slip alle bekymringerne for Weledas deodoranter er:

  • 100% Naturlige
  • Økologiske
  • Fri for ftalater, aluminiumssalte og antiperspiranter
  • Dermatologisk testet
  • Uden syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer & mineralolier

Anvendelse af Weleda Deodorant:

  • Deodoranten sprayes under armene, når der er rent og tørt.
  • Lad helst indholdet tørre inden tøj påføres.
  • Anvendes som standard en gang dagligt, men kan variere efter behov og bl.a. efter fysisk aktivitet.

Her hos Med24.dk fås et udvalg af Weledas eftertragtede deodoranter. Vi ønsker at glæde dig med skånsomme deodoranter af den allerhøjeste kvalitet, og så tilbyder vi til og med disse til skarpe priser samt super gode tilbud! Du kan desuden få dag til dag levering og opnå gratis fragt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.