Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix - 120 ml

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix - 120 ml
(11) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4113

Giv tør hud nyt liv med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix, som blødgør og fugter i dybden

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix er en plejecreme udviklet specielt til behandling af særligt tør hud. Den har en stærk, langtidsholdbar effekt og indeholder blandt andet en høj koncentration af naturlig squalane, som hjælper med at reducere hudens vandfordampning. Enestående som hudplejesupplement til behandling ved tørre hudlidelser som eksem og psoriasis. Cremen har desuden en øjeblikkeligt helende virkning på hudirritation.

Egenskaber

  • Forhindrer fugttab og holder huden blød og smidig
  • Særdeles velegnet til pleje af hud med alvorlige tørhedsproblemer
  • 100% fri for parfume

Aktive ingredienser

Glycerin - Trænger let ned i hudens øverste lag og blødgør effektivt i dybden. Den anvendte, vegetabilske glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.

Squalane - Forekommer naturligt i huden og udgør en vigtig del af det lipide system. Den unge hud indeholder i forvejen en optimal mængde squalane, men med alderen falder niveauet drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor.

Lanolin (renset, farmaceutisk kvalitet) - Spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens fugtbalance og bevirker en usædvanlig fin hudoverflade. Specielt når den anvendes i kombination med squalane. 

Tocopherol - En kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver og desuden er i stand til at reducere fine linjer og rynker.

Lakridsrodsekstrakt - Kendt middel til heling af sår og irritationer i huden. Muliggør at kraftigt virkende ingredienser får effekt uden bivirkninger. Med dette ekstrakt kan effektive produkter også anvendes på sart hud.

Citronekstrakt - Naturlig kilde til C-vitamin, der fungerer som en stærk antioxidant og stimulerer kollagensyntesen og hjælper med at genskabe ceramiderne i overhuden.

Aloe vera-pulver - En naturlig råvare, som virker fugtgivende og helende.

Anvendelse

Påfør cremen dagligt morgen og aften - eller efter behov; for eksempel ved hyppig kontakt med vand.


Indhold: 120 ml.


Ingredienser:
Aqua/Water, Glycerin, Behenyl Alkohol, Butylene glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl stearate se, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbat 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrizate, Retinylpalmitat, Zea Mays Oil, Citrus Medica Limonum/Lemon Fruit Extract, Aloe vera-pulver, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?