Beauté Pacifique

Beauté Pacifique – Din ultimative personlige pleje

I et univers af helt unikke formler, rene og lækre råvarer, dokumentation og skudsikker viden finder du det anmelderroste brand Beauté Pacifique, der i dag yder en håndsrækning til hele klodens befolkning med deres eksklusive og effektive personlige pleje.

Du kan starte din rejse mod velvære gennem en sund og velplejet hud her! 

Kort om Beauté Pacifique

Det store verdenseventyr startede allerede tilbage i 1997, hvor det danske firma Beauté Pacifique blev grundlagt. Tanken bag firmaet var at skabe kvalitetsprægede hudplejeprodukter med særligt fokus på effektiv virkning ved aldersforandringer og solskader.

Allerede i løbet af kort tid blev den første berigede og plejende A-vitamin creme fra Beauté Pacifique en kæmpe succes. Den blev sågar angivet som verdens første hudplejeprodukt med evnen til at forynge huden med betydelig virkning.

Det har senere ført til en række af enestående og mindst lige så succesfulde cremer, ansigtsvask, kosttilskud, deodorant og meget mere, der i dag stadig løber med titlen som nogle af verdens førende hudplejeprodukter.  

Veldokumenteret og kvalitetspræget

Beauté Pacifique cremernes veldokumenterede effekt sker ifølge en streng kvalitetssikring og kvalitetskontrol, hvor der efterfølgende afprøves på testpersoner med avancerede måleudstyr, som gør, at der kan nikkes godkendende til sammenhængen mellem formål, forventning og resultat.

Siden Flemming K. Christensen grundlagde Beauté Pacifique har det generelle krav været, at produkterne aldrig må gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Alle Beauté Pacifique produkter er herfor nøje udviklet på baggrund af topmoderne diagnose-apparaturer og i samarbejde med førende dermatologer samt lægemiddelfirmaer, således ethvert produkt har kunne imødegå kundens forventninger.

Flere resultatgivende produkter
Beauté Pacifique byder på en stor variation af produkter blandt andet indenfor produkter med A-vitamin, som reducerer aldersforandringer, strækmærker, solskader. Derudover kan du finde alt fra Beauté Pacifique rensemælk og fugtighedscreme til Beauté Pacifique ansigtscreme.  

Ved anvendelse af Beauté Pacifique vil du med garanti ikke opleve skuffelse. Alle produkter er netop udviklet med det specifikke mål om at have den rette mængde af de helt rigtige ingredienser. På denne vis sikres der, at de indeholder det, som skal til, for at skabe et resultatgivende og næringsrigt produkt, der ikke bryder med den naturlige balance, men derimod afhjælper og komplimenterer din hud. 

Forvent mere af din hudpleje

Når det gælder plejen af din hud – din nutidige og fremtidige skønhed, bør du aldrig gå på kompromis. Høje krav, forventninger om standard og kvalitet er derfor intet du bør se igennem fingrene med.

Ved valg af Beauté Pacifique er frygten for manglende resultater slet ikke på tale. Plejen er veldokumenteret og er derudover specielt udviklet til specifikke områder og behov, om end det gælder deres cremer, aftersun eller Beauté Pacifique fugtmaske. Du er altså sikret, at de afhjælper dig, der hvor du ønsker. Det er dog muligt at kombinere produkterne til krop og ansigt på sådan vis, at de blandt andet komplimenterer både ung og mere moden hud.

Fordi du fortjener det bedste
Enhver fortjener at føle sig tilfreds og tilpas i egen krop, og med Beauté Pacifique kan du uden tvivl forvente mere af din hudpleje. Plejen er nemlig ikke blot til for dit ydre – for at afhjælpe problemer som tør hud og urenheder. Beauté Pacifique er også til for at nære din sjæl og velvære i helt eksklusive cremer, der giver dig muligheden for at opnå de tilfredsstillende resultater, du til enhver tid fortjener.  

Kundernes største favoritter

Med det rette Beauté Pacifique produkt vil du hurtigt opleve en styrket hud, der er så fuld af glød og strålende, at selv de største stjerner på den røde løber vil rette blikket din vej. Beauté Pacifique er uden tvivl hudplejen, du længe har drømt.

Mange har da også allerede forelsket sig i deres fænomenale produkter og ladet sig friste af produkter fra alle kategorier. Flere kan endog slet ikke undvære Beauté Pacifique serum eller Beauté Pacifique skintonic i deres daglige rutine.

I sortimentet hos Med24.dk finder du alle kundefavoritterne blandt Beauté Pacifique. Du kan finde alt fra Beauté Pacifique øjencreme til Beauté Pacifique dagcreme. Vi introducerer dig kort for nogle af deres største og mest sensationelle produkter.  

Beauté Pacifique Super 3 booster

Med Beauté Pacifique Super 3 Booster efterlades din hud både ren, ung og stærk! Super 3 booster er den ultimative anti-age natcreme for kvinden, der ønsker en ekstra kraftig formular. Udover boosterens fantastiske egenskab til at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og tabt struktur, forebygger den ligeledes uren hud.

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix

Døjer du med tør hud og er på udkig efter vidundercremen, der kan blødgøre, læge og fugtgive selv den mest tørre hud? Med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix kan du nemt og effektivt nære og pleje de tørre hudområder med en langtidsholdig og stærk creme, der sågar kan anvendes ved hudlidelser.

Beauté Pacifique Creme Paradoxe

Denne anti-age dagcreme fra Beauté Pacifique er kuren, der holder huden ung så længe som overhoved muligt. De aktive ingredienser forhindrer både solskader og aldringstegn samtidig med, at huden efterlades lækker, smidig og næret gennem alle dagens gøremål.

Beauté Pacifique Scars and stripes

Om end man er ung eller gammel, har været igennem graviditet eller ikke, kan man opleve strækmærker og ar på huden. Med denne helt fantastiske Beauté Pacifique creme vil du både kunne forebygge og behandle dine ar og tigerstriber med blot 4 virksomme ingredienser, der kan normalisere hudens struktur.

Beauté Pacifique Bodylotion

De fleste anvender dagligt en bodylotion, som er med til at holde kroppen fugtet og velplejet gennem alle årets dage. Det helt ekstraordinære ved Beauté Pacifique Bodylotion er indholdets evne til at pleje alt fra normal hud til plaget hud og kroppen, der lider af ekstrem tørhed som følge af eksem eller psoriasis. Desuden er A-vitamin i denne creme med til at forhindre kroppens aldringstegn! 

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel

Er du træt af et trist og tørt øjenområde? Vi introducerer dig for din nye og uundværlige partner in crime; Puffy eyes gel, der øjeblikkeligt forebygger mørke render, poser under øjnene og tørhed samtidig med at de fine linjer med tiden bekæmpes! 

Køb Beauté Pacifique billigt og trygt hos Med24.dk

Det er svært ikke at lade sig friste af Beauté Pacifique’s veldokumenterede og fænomenale personlige pleje. Men hvorfor blot se til, når du med stor fordel kan kaste dig ud i en Beauté Pacifique ansigtsmaske eller creme, som garanterer at du vil opleve en forskel og se din ønskede resultater i spejlet?

Vi tilbyder hos Med24.dk din ultimative hudpleje fra Beauté Pacifique til gode tilbud og super skarpe priser. Du får sågar muligheden for fri fragt ved køb over 200,- DKK!  


Udvalgte anmeldelser

Af MM Tilføjet dato: 31-05-2011
Jeg har efter 25år, uden problemer med huden, pludselig udviklet acne. Jeg har fået lavet utallige ansigtsbehandlinger + fået pille kure hos hudlægen uden resultat. Men denne A-vitamin creme hjalp!.. Brugte den som natcreme og huden blev hurtigt bedre.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]


Af marianne frederiksen Tilføjet dato: 23-05-2011
Kan varmt anbefale denne A-vitamin ansigtspleje fra Beaute Pacifique. Kender de fleste af produkterne, og kunne aldrig drømme om at putte andet på min hud i ansigtet. Måske i den dyre ende, men er til gengæld rigtig drøj i brug, når man sammenligner med andre hudplejeserier. Så alt i alt - man får utrolig meget hudpleje for pengene, og god hudpleje vel at mærke. Er blevet anbefalet A-vitamin cremen på Privathospitalet Mølholm.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]


Af Beate Louise
Tilføjet dato: 19-03-2011
Afmeldelse af X-tra dry skin: Jeg har meget tør/sensitiv hud i ansigtet og jeg har brugt en formue på diverse cremer i den dyre ende. Siden jeg begyndte at anvende produktet for 2 år siden, bruger jeg ikke andet (dag og nat). Min hud er altid godt beskyttet og fugtig. Cremen absorberes rigtig godt af huden. Jeg har glemt hvordan det føles at have tør hud i ansigtet. Fantastisk produkt.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.