Beauté Pacifique


Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der er det perfekte valg til dig, der ønsker hudpleje, der giver de ønskede resultater. Produkterne er formuleret med aktive ingredienser og A-vitamin, som sikrer dig effektiv og virksom pleje af huden. 

Bag om Beauté Pacifique | Effektiv og veldokumenteret hudpleje | Beauté Pacifique produkter | Beauté Pacifique tilbud 

Beauté Pacifique – Din ultimative, personlige pleje

I et univers af helt unikke formler, rene og lækre råvarer, hårdtslående dokumentation og skudsikker viden finder du det anmelderroste, danske brand, Beauté Pacifique. Det store verdenseventyr startede i Hadsund i 1997, hvor Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen. Her var firmaets hovedvision at skabe kvalitetsprægede hudplejeprodukter med særligt fokus på effektiv virkning ved aldersforsagede hudforandringer og solskader. 

Hudpleje med A-vitamin

Allerede i løbet af kort tid blev den første berigede og plejende A-vitamincreme fra Beauté Pacifique en kæmpe succes. Den blev sågar angivet som verdens første hudplejeprodukt med evnen til at forynge huden med betydelig virkning. Det har senere ført til en række af enestående - og mindst lige så succesfulde – produkter med A-vitamin. Fordelen ved A-vitamin er nemlig mange, herunder bl.a. hjælp mod akne, reducering af synlige aldringstegn og beskyttelse af huden mod skader fra solen. 


Veldokumenteret og kvalitetspræget

Siden Flemming K. Christensen grundlagde Beauté Pacifique, har det generelle krav været, at produkterne aldrig må gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Beauté Pacifique-cremernes veldokumenterede effekt måles ved streng kvalitetskontrol med efterfølgende anvendelse af testpersoner og avanceret måleudstyr. Alle produkter er nøje udviklet på baggrund af topmoderne diagnoseapparaturer samt i samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer, således ethvert produkt kan imødegå kundens forventninger!


Forvent mere af din hudpleje

Når det gælder pleje af din hud, bør du aldrig gå på kompromis! Med Beauté Pacifique er frygten for manglende resultater slet ikke på tale. Produkternes effekt er veldokumenteret og derudover specielt udviklet til specifikke områder og behov - om end det gælder cremer, aftersun eller Beauté Pacifique fugtmaske. 

Kundernes største favoritter

Kunderne har mange favoritter fra Beauté Pacifique, og det kan vi godt forstå! Du kan her læse om nogle af favoritterne - måske dine kommende favorit er i blandt!

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix

Døjer du med tør hud og er du på udkig efter vidundercremen, som kan blødgøre, læge og fugte selv den mest tørre hud? Med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix kan du nemt og effektivt nære og pleje de tørre hudområder med en langtidsholdbar og stærk creme, der sågar kan anvendes ved hudlidelser.

Beauté Pacifique Super 3 Booster

Med Beauté Pacifique Super 3 Booster efterlades din hud både ren, ung og stærk! Super 3 Booster, der er formuleret med 3 typer A-vitamin, er den ultimative anti-age-natcreme for dig, der ønsker en ekstra kraftig formular. Ud over boosterens fantastiske egenskab til at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og tabt struktur, forebygger den ligeledes uren hud.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe anti-age

Denne anti-age-dagcreme med to typer A-vitamin fra Beauté Pacifique er kuren, der holder huden ung, så længe, som overhovedet muligt. De aktive ingredienser forhindrer både solskader og tidlige aldringstegn, mens huden samtidig efterlades lækker, smidig og næret gennem alle dagens gøremål.

Beauté Pacifique Scars and Stripes

Om end man er ung eller gammel, kan man opleve strækmærker og ar på huden. Med denne fantastiske formel vil du både kunne forebygge og behandle dine ar og tigerstriber med blot fire virksomme ingredienser, som effektivt normaliserer hudens struktur.

Beauté Pacifique Bodylotion

De fleste anvender dagligt en bodylotion, som er med til at holde kroppen fugtet og velplejet. Det helt ekstraordinære ved Beauté Pacifiques formular er indholdets evne til at pleje alt fra normal til tør og plaget hud. Desuden indeholder cremen vitamin A, som effektivt forebygger tidlige aldringstegn.

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel

Er du træt af et trist og tørt øjenområde? Vi introducerer dig for din nye og uundværlige partner in crime: Puffy Eyes Gel, som øjeblikkeligt forebygger mørke rande, tørhed og fine linjer.


Beauté Pacifique tilbud

Du kan nemt og enkelt købe dine yndlingshudplejeprodukter fra Beauté Pacifique hos Med24.dk, hvor der løbende vil være tilbud! Med vores hurtige og bæredygtige levering kan du nemt og sikkert får dine nye hudplejeprodukter leveret lige til døren eller din foretrukne pakkepost. Udvalget er stort, og valget er dit!  

Pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?