Beauté Pacifique


Hvis du ønsker effektiv dansk hudpleje, som skaber resultater, så er Beauté Pacifique et godt valg til dig! 

Bag om Beauté Pacifique | Effektiv og veldokumenteret hudpleje | Beauté Pacifique favoritter

69 Produkt(er)

Beauté Pacifique – Din ultimative, personlige pleje

I et univers af helt unikke formler, rene og lækre råvarer, hårdtslående dokumentation og skudsikker viden finder du det anmelderroste, danske brand, Beauté Pacifique. 

Det store verdenseventyr startede i Hadsund i 1997, hvor Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen. Her var firmaets hovedvision at skabe kvalitetsprægede hudplejeprodukter med særligt fokus på effektiv virkning ved aldersforsagede hudforandringer og solskader.  

Beauté Pacifique bliver udviklet og produceret i Hadsund, hvor de også har ambulatoriet, som er Beauté Pacifiques egen klinik. Her bliver der lavet kosmetiske behandlinger med Beauté Pacifique hudpleje samt givet rådgivning om brandets serier og produkter. 

Det danske velkendte brand er meget hurtigt blevet en stor del af manges hudplejerutine, og dette er med god forståelse. Den dag i dag har Beauté Pacifique bredt sig til en stor del af verden, og bliver ved med at skabe effektiv hudpleje med dokumenteret effekt i samarbejde med dermatologer og danske hudlæger. 


Hudpleje med effektivt A-vitamin fra Beauté Pacifique

Den første creme fra Beauté Pacifique kom på markedet i 1997, og var den anerkendte A-vitamin creme Métamorphique, som på det tidspunkt var den eneste creme i verden, der havde evnen til at skabe foryngende resultater på huden.  

Det har senere ført til en række af enestående - og mindst lige så succesfulde – produkter med A-vitamin. Fordelen ved A-vitamin er nemlig mange, herunder bl.a. hjælp mod akne, reducering af synlige aldringstegn og beskyttelse af huden mod skader fra solen. 


Veldokumenteret og kvalitetspræget

Siden Flemming K. Christensen grundlagde Beauté Pacifique, har det generelle krav været, at produkterne aldrig må gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Beauté Pacifique-cremernes veldokumenterede effekt måles ved streng kvalitetskontrol med efterfølgende anvendelse af testpersoner og avanceret måleudstyr. Alle produkter er nøje udviklet på baggrund af topmoderne diagnoseapparaturer samt i samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer, således ethvert produkt kan imødegå kundens forventninger.


Kundernes største favoritter fra Beauté Pacifique

Kunderne har mange favoritter fra Beauté Pacifique, og det kan vi godt forstå. Du kan her læse om nogle af favoritterne - måske dine kommende favorit er i blandt.

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix

Døjer du med tør hud, og er du på udkig efter vidundercremen, som kan blødgøre og fugte selv den mest tørre hud? Med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix kan du nemt og effektivt nære pleje de tørre hudområder med en langtidsfugtgivende og beroligende creme.

Beauté Pacifique Super 3 Booster

Med Beauté Pacifique Super 3 Booster efterlades din hud både ren, ung og stærk! Super 3 Booster, der er formuleret med 3 typer A-vitamin, er den ultimative anti-age-natcreme for dig, der ønsker en ekstra kraftig formular. Ud over boosterens fantastiske egenskab til at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og tabt struktur, forebygger den ligeledes uren hud.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe anti-age

Denne anti-age-dagcreme med to typer A-vitamin fra Beauté Pacifique er kuren, der holder huden ung, så længe, som overhovedet muligt. De aktive ingredienser forhindrer både solskader og tidlige aldringstegn, mens huden samtidig efterlades lækker, smidig og næret gennem alle dagens gøremål.

Beauté Pacifique Scars and Stripes

Lige meget, hvilken alder du har, kan du opleve strækmærker og ar på huden. Med denne fantastiske formel vil du både kunne forebygge og behandle dine ar og tigerstriber med blot fire virksomme ingredienser, som effektivt normaliserer hudens struktur.

Beauté Pacifique Bodylotion

De fleste anvender dagligt en bodylotion, som er med til at holde kroppen fugtet og velplejet. Det helt ekstraordinære ved Beauté Pacifiques formular er indholdets evne til at pleje alt fra normal til tør og plaget hud. Desuden indeholder cremen vitamin A, som effektivt forebygger tidlige aldringstegn, og så findes den både til tør og normal hud.

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel

Er du træt af et trist og tørt øjenområde? Vi introducerer dig for din nye og uundværlige partner in crime: Puffy Eyes Gel, som øjeblikkeligt forebygger mørke rande, tørhed og fine linjer. Så huden omkring dine øjne føles frisk og gennemfugtet. 


Forvent mere af din hudpleje

Når det gælder pleje af din hud, bør du aldrig gå på kompromis. Med Beauté Pacifique er frygten for manglende resultater slet ikke på tale. Produkternes effekt er veldokumenteret og derudover specielt udviklet til specifikke områder og behov - om end det gælder cremer, aftersun eller rens til dit ansigt. 

Hos Med24.dk finder du gode priser og tilbud på Beauté Pacifique, så du kan købe dit yndlings hudplejeprodukt til en god pris. Vi stræber efter hurtig levering, og derudover kan du altid opnå fri fragt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.