Beauté Pacifique

Beauté Pacifique – Din ultimative, personlige pleje

I et univers af helt unikke formler, rene og lækre råvarer, hårdtslående dokumentation og skudsikker viden finder du det anmelderroste, danske brand, Beauté Pacifique.

Det store verdenseventyr startede allerede tilbage ved grundlæggelsen i 1997. Her var firmaets hovedvision at skabe kvalitetsprægede hudplejeprodukter med særligt fokus på effektiv virkning ved aldersforsagede hudforandringer og solskader.

Allerede i løbet af kort tid blev den første berigede og plejende A-vitamincreme fra Beauté Pacifique en kæmpe succes. Den blev sågar angivet som verdens første hudplejeprodukt med evnen til at forynge huden med betydelig virkning.

Det har senere ført til en række af enestående - og mindst lige så succesfulde - cremer, ansigtsvaske, kosttilskud, deodoranter og meget mere, som i dag, stadig, løber med titlen som nogle af verdens førende hudplejeprodukter.  

Veldokumenteret og kvalitetspræget

Beauté Pacifique-cremernes veldokumenterede effekt måles ved streng kvalitetskontrol med efterfølgende anvendelse af testpersoner og avanceret måleudstyr.
Siden Flemming K. Christensen grundlagde Beauté Pacifique, har det generelle krav været, at produkterne aldrig må gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Alle produkter er herfor nøje udviklet på baggrund af topmoderne diagnoseapparaturer samt i samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer, således ethvert produkt kan imødegå kundens forventninger.

Forvent mere af din hudpleje

Når det gælder pleje af din hud, bør du aldrig gå på kompromis.
Ved valg af Beauté Pacifique er frygten for manglende resultater slet ikke på tale. Produkternes effekt er veldokumenteret og derudover specielt udviklet til specifikke områder og behov - om end det gælder cremer, aftersun eller Beauté Pacifique fugtmaske.

Kundernes største favoritter

Beauté Pacifique Super 3 Booster
Med Beauté Pacifique Super 3 Booster efterlades din hud både ren, ung og stærk! Super 3 Booster er den ultimative anti-age-natcreme for dig, der ønsker en ekstra kraftig formular. Ud over boosterens fantastiske egenskab til at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og tabt struktur, forebygger den ligeledes uren hud.

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix
Døjer du med tør hud og er du på udkig efter vidundercremen, som kan blødgøre, læge og fugte selv den mest tørre hud? Med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix kan du nemt og effektivt nære og pleje de tørre hudområder med en langtidsholdbar og stærk creme, der sågar kan anvendes ved hudlidelser.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe
Denne anti-age-dagcreme fra Beauté Pacifique er kuren, der holder huden ung, så længe, som overhovedet muligt. De aktive ingredienser forhindrer både solskader og tidlige aldringstegn, mens huden samtidig efterlades lækker, smidig og næret gennem alle dagens gøremål.

Beauté Pacifique Scars and Stripes
Om end man er ung eller gammel, kan man opleve strækmærker og ar på huden. Med denne fantastiske formel vil du både kunne forebygge og behandle dine ar og tigerstriber med blot fire virksomme ingredienser, som effektivt normaliserer hudens struktur.

Beauté Pacifique Bodylotion
De fleste anvender dagligt en bodylotion, som er med til at holde kroppen fugtet og velplejet. Det helt ekstraordinære ved Beauté Pacifiques formular er indholdets evne til at pleje alt fra normal til tør og plaget hud. Desuden indeholder cremen vitamin A, som effektivt forebygger tidlige aldringstegn.

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel
Er du træt af et trist og tørt øjenområde? Vi introducerer dig for din nye og uundværlige partner in crime: Puffy Eyes Gel, som øjeblikkeligt forebygger mørke rande, tørhed og fine linjer.


Udvalgte anmeldelser

Af MM Tilføjet dato: 31-05-2011
Jeg har efter 25år, uden problemer med huden, pludselig udviklet acne. Jeg har fået lavet utallige ansigtsbehandlinger + fået pille kure hos hudlægen uden resultat. Men denne A-vitamin creme hjalp!.. Brugte den som natcreme og huden blev hurtigt bedre.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]


Af marianne frederiksen Tilføjet dato: 23-05-2011
Kan varmt anbefale denne A-vitamin ansigtspleje fra Beaute Pacifique. Kender de fleste af produkterne, og kunne aldrig drømme om at putte andet på min hud i ansigtet. Måske i den dyre ende, men er til gengæld rigtig drøj i brug, når man sammenligner med andre hudplejeserier. Så alt i alt - man får utrolig meget hudpleje for pengene, og god hudpleje vel at mærke. Er blevet anbefalet A-vitamin cremen på Privathospitalet Mølholm.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]


Af Beate Louise
Tilføjet dato: 19-03-2011
Afmeldelse af X-tra dry skin: Jeg har meget tør/sensitiv hud i ansigtet og jeg har brugt en formue på diverse cremer i den dyre ende. Siden jeg begyndte at anvende produktet for 2 år siden, bruger jeg ikke andet (dag og nat). Min hud er altid godt beskyttet og fugtig. Cremen absorberes rigtig godt af huden. Jeg har glemt hvordan det føles at have tør hud i ansigtet. Fantastisk produkt.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?