Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel - 15 ml

1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4931

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel reducerer og forebygger effektivt trætte, hævede øjenomgivelser

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel indeholder et nyopdaget planteekstrakt, Spilantes acmella, som effekivt trænger ind i læderhuden og virker opstrammende på hudens indre fibre. Effekten er øjeblikkelig og hjælper blandt andet med at reducere forekomsten af træthedsforårsagede hævelser i øjenområdet. Puffy Eyes Gel indeholder desuden en kombination af ekstrakter, der hjælper med at dæmpe tendensen til dannelsen af fedtophobninger i huden.

Velegnet til

  • Øjeblikkelig reduktion af poser under øjnene

Egenskaber

  • Opstrammer effektivt kollagenstrukturen
  • Modvirker væskeansamlinger og poser under øjnene
  • Giver en behagelig, kølende effekt

Aktive ingredienser

Glycerin er en effektiv fugtgiver, som fremmer smøring og blødgøring af huden.

Iodiseret hydrolyseret zein (majsprotein), musetornrodekstrakt, citronekstrakt og guaranaekstrakt er en veldokumenteret blanding af aktive stoffer, der hjælper hudens dybere dele med at udskille overskydende affaldsstoffer og forhindre ophobning af fedt under huden. Blandingen indeholder desuden naturlig koffein, der aktiverer huden til at forbruge mere energi og dermed undgå fedtdepoter.

Sodium Ursolate og Sodium Oleanate er to meget stærkt virkende ingredienser med en unik evne til at reparere alders- og solskadet hud. Det mest bemærkelsesværdige forskningsresultat er en genskabt kollagenstruktur svarende til mange års foryngelse.

Spilanthes Acmella-ekstrakt er et vegetabilskt ekstrakt, der ved hjælp af en hidtil ukendt, cellulær, biologisk reaktion er i stand til at få fibroblastceller inde i læderhuden til at trække i de kollagene og elastine fibre, hvorved huden strammes op.

Anvendelse

Øjengelen anvendes dagligt morgen og aften på renset hud. Massér blot ind i huden med blide bevægelser og lad tørre.


Indhold: 15 ml.

Ingredienser:
Aqua/Water, Capylic/Capric Triglyceride, Polysorbat 20, Propanediol, Glycerin, Saccharide Isomerate, Propylene glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Iodized Hydrolyzed Zein, Ruscus Aculeatus Root Extract, Citrus Medica Limonum/Lemon Peel Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Chamomilla Recutita/Matricaria Flower Extract, Sodium Ursolate, Sodium Oleanoate, Alkohol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Tocopherol, Tocopherylacetat, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Menthol, Denatonium Benzoate, Potassium sorbate, Sodium Benzoate.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4931

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.