Meraki

Meraki - Lækker forkælende pleje til både børn og voksne

Læs mere om Meraki.

Meraki

Sjæl, kreativitet & kærlighed.

Hos danske Meraki finder du et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter designet og udviklet med stor inspiration fra skandinavisk æstetik og designkunst samt kærlighed til naturens rene og virksomme ingredienser, som forkæler både krop og sanser.

Prøv for eksempel den populære Linen Dew håndsæbe med frisk duft af æble og agurk, den smukke og aromatiske Nordic Pine duftfrisker, det friske og indbydende Fresh Cotton duftlys eller de mange varianter af plejende cremer, olier og bodylotions.

Underserier

MINI
Mini-serien fra Meraki består af en række milde bade- og plejeprodukter designet specielt til børn. Alle produkter i serien er fremstillet med omtanke for miljøet, baseret på naturlige ingredienser, fri for parfume og anden uønsket kemi samt deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Find hele serien her.

PURE
Pure fra Meraki er en produktserie fremstillet med særlig omtanke for både menneske og miljø. Baseret på milde, rene og hudvenlige ingredienser sikres du optimal ansigts-, hår- og kropspleje fri for parfume, farvestoffer og anden uønsket kemi. Produkterne i Pure-serien er økologisk certificeret jf. COSMOS-standarden og bærer desuden det nordiske miljømærke, Svanemærket.

Find hele serien her.

SUN
Merakis Sun-serie dækker over en lille, men yderst effektiv solplejeserie designet specielt til både voksne og børn. Med certificeringer som Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks blå krans er du sikret hudvenlige og 100% parfumefri produkter, som giver en bredspektret beskyttelse mod solens stråler.

Find hele serien her.

Køb plejeprodukter fra Meraki hos Med24.dk

Hos Med24.dk fører vi et bredt sortiment af produkter fra Meraki - herunder de tre underserier, Mini, Pure og Sun. Køb hos os i dag - billigt, hurtigt og nemt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?