Meraki Duftpinde

Skab ro og balance i dit hjem med de fantastiske duftpinde fra Meraki. De mange forskellige dufte giver rig mulighed for at finde dit hjems nye signaturduft. Læs mere om de smukke Meraki duftpinde her! 

Hvad er Meraki? | Hvorfor vælge Meraki Duftpinde? | Udvalgte Meraki Duftpinde 

11 Produkt(er)

Meraki - et univers af velvære

Danske Meraki tilbyder pleje- og livsstilsprodukter til den moderne, skandinaviske kvinde. De mange, smukke produkter er alle i et stilrent og roligt design, som vil pynte i alle hjem. De mange produkter passer altid godt sammen, så du nemt kan benytte flere af Merakis produkter til at indrette dit soveværelse eller badeværelse for et gennemført og elegant udtryk. 

Du finder masser af naturlige ingredienser i de populære Meraki Håndsæber, der også bidrager til en atmosfære med ro og velvære, som vi kender det fra naturen. Merakis velværeprodukter er desuden udviklet uden parabener og farvestoffer, så du nemt kan træffe naturlige valg for dig selv og dit hjem. 


Meraki Duftpinde – luksuriøse dufte i hjemmet

Med de luksuriøse Meraki Duftpinde kan du skabe en afslappet og skøn atmosfære i dit hjem. Duftfriskerne består af flotte glasflasker, der passer godt til den skandinaviske æstetik og det moderne hjem. I glasflasken står duftpinde i en aromatisk olie, der langsomt spreder en mild og sanselig duft i dit hjem. 

Jo flere duftpinde du sætter i olien, jo mere intensiveres duften. Du kan med fordel have duftpinde på badeværelset, så der altid er en frisk og dejlig duft. Andre er glade for at have dem stående i stuen eller soveværelset, hvor de også pynter. 

De flotte duftpinde kan give en eksklusiv følelse af spa og wellness, som forsøder en travl hverdag. Vores timer i hjemmet skal helst være præget af ro, hvilket kan afspejles i din indretning med Meraki. 

Tip! Placér din Meraki Duftpinde på en smuk bakke på dit sengebord med din fortrukne læbepomade, smykker eller parfume som en stilren dekoration i soveværelset. 


Udvalgte Meraki Duftpinde

Når du først har fundet din fortrukne Meraki Duftfriske, vil du ofte købe den samme igen og igen. Leder du efter dit perfekte match eller vil du udvide dine horisonter? Læs om nogle af de mest populære luftfriskere her. 

Meraki Sandcastles & Sunsets Duftfrisker

Vil du holde følelsen af sommeraftener i live vinteren over, kan du med fordel købe Merakis Duftpinde med duften Sandcastles & Sunsets. Den fantastiske duftfriskere har en mild og afslappende duft, som tager dig til tilbage til sommerens strande og smukke solnedgange. 

Meraki Verbena Drizzle Duftfrisker

Det lyse glas og de smukke, tørrede blomster giver denne duftfrisker et ekstravagant og elegant udseende. Med en mild og frisk duft af citronverbena får dit hjem fornyet energi og en behagelig duft, der breder sig fra rum til rum. 

Meraki Berries Roomspray

Udover de klassiske Meraki Duftpinde, finder du også flere Meraki Roomsprays i sortimentet. Disse sprays kan med 1-2 sprøjt pr. rum hurtigt give en sanselig og let duft, som giver rummet nyt liv. Med Meraki Berries får du en sød og frisk roomspray med skønne duftnoter af sommerens enge med lækre bær.  


Køb Meraki Duftpinde hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af Meraki Duftpinde. De mange varianter kan benyttes i et eller flere rum og kan med fordel kombineres med Meraki Duftlys eller andre livsstilsprodukter fra mærket. Køb Meraki Duftpinde til billige priser, få fri fragt over 200 kr. og hurtig levering. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.