Meraki Duftlys

Spred hyggelig stemning og fantastisk duft i dit hjem med et smukt og elegant duftlys af sojavoks fra Meraki. 

Duftlys af sojavoks | Vælg mellem fantastiske dufte 

9 Produkt(er)

Duftlys af sojavoks

Alle produkterne fra Meraki udgør tilsammen et univers af velvære- og livsstilsprodukter, der giver glæde og pleje, og som tager hensyn til både mennesker og naturen. Derfor er deres fine duftlys fremstillet af sojavoks fremfor stearin eller paraffin, hvilket betyder, at du vil opleve en meget mindre mængde sod, når du brænder duftluset af. Sojalys udleder derudover langt færre partikler, som ellers kan forurene luften omkring dig. Hvis du gerne vil være mere bæredygtig og god mod dit helbred er sojalys altså et godt valg, når du gerne vil sprede varme, lys og hyggelig stemning med levende lys.  

Merakis produkter produceres i Danmark med udgangspunkt i naturlige ingredienser og skandinavisk æstetik. Naturen er et skatkammer af unikke ingredienser, og derfor udvælges de bedste milde og nærende ingredienser, som har de bedste egenskaber og naturlige dufte.  


Naturlige og skønne dufte

Når du tænder et duftlys, vil den stille måde et levende lys brænder på i sig selv skabe hyggelig stemning og atmosfære, men det særlige ved duftlys er selvfølgelig den milde og skønne duft, som de spreder. Du kan dog også vælge at lade dit duftlys pynte i hjemmet uden at tænde det ved fx at stille det på en bakke med andre fine nipsting, der matcher den elegante og simple stil. 

Lysene har enten en lyst hvidt design med mørk skrift eller et mørkere design med hvid skrift og enten grønt eller brunt glas. Alle duftlysene har forskellige dufte, der er baseret på rene æteriske olier og sammensat for at forkæle sanserne og sprede velvære og god stemning.  

De hvide duftlys spreder lette og fortryllende dufte som sandeltræ & jasmin, fresh cotton og en kombination af sød hvid te og stærk ingefær. De fine duftlys har en brændetid på 12 timer, og du kan efterfølgende bruge glasset til dekoration eller som ny lysestage ved at lave dit eget bloklys eller sætte et fyrfadslys i bunden.  

Duftlysene med de mørkegrønne glas har mere varme og sanselige dufte, som du måske forbinder med natur og planter. Her kan du vælge varianten med en sød og sommerlig duft af figner og abrikoser, der er frugtagtig og frisk. Meraki Green Herbal duftlys har en frisk aromatisk duft, som vil lede dine tanker hen på skønne gåture i naturen og skoven. Den sidste grønne variant er Earthbound, som spreder en varm og hyggelig duft, som virker beroligende på sanserne.  

De mørkegrønne duftlys har duftene Scandinavian Garden, Nordic Pine og Sandcastles & Sunsets. Varianten Sandcastles & Sunsets har en varm duft, som leder tankerne hen på lune sommeraftener ved stranden eller på terassen. Scandinavian Garden har en mild og frisk duft af forår, og den lette blomstrende duft vil helt sikkert skabe varm og hyggelig atmosfære. Den sidste duft er Nordic Pine, som er et lys med en frisk og naturlig duft af fyrrenåle. 


Køb Meraki livstilssprodukter hos Med24.dk

Meraki har foruden de mange duftlys også et væld af andre lækre produkter i deres sortiment. Produkterne kombinerer ofte nærende kropspleje med smukt design og naturlige ingredienser, så produkterne forkæler både krop, sind og sjæl. I sortimentet finder du blandt andet sæbe, håndsæbe, håndcreme, makeup wipes, duftspreder, læbepomade og meget mere. Hos Med24.dk har vi altid skarpe priser og gode tilbud, og du får lynhurtig og bæredygtig levering af din ordre! 

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.