Faaborg Pharma Panthenol creme i tube - 100 ml

Faaborg Pharma Panthenol creme i 100 ml tube er familiens all-round creme til bristet og irriteret hud - altid god at have ved hånden!
Se alle produkter fra Faaborg Pharma
Varenummer: 25812

Faaborg Pharma Panthenol creme - familiens all-round creme til bristet og irriteret hud

Pantenol creme er en let og lækker creme til pleje af tør, rød og irriteret hud. Cremen mindsker hudirritationer ved for meget sol, tørre læber, småskrammer, røde barnenumser, røde næser ved forkølelse og tør hud på hele kroppen. Cremen kan bruges af alle familiemedlemmer - også de yngste.

Virkning:
Cremen indeholder 20% fedt, hvilket gør, at den nærer og blødgør huden super effektivt. Nøgleingrediensen er dog Panthenol, som består af Provitamin B5. Når vitaminet trænger ind i huden, omdannes det til det virksomme stof pantotenat (vitamin B5), der er nødvendig for at opretholde en normal hudfunktion og bevare hudens fugtniveau. Pantenol creme forstærker din huds barriere, så der holdes på fugten og kan dermed også benyttes forebyggende imod hudirritation og udtørring.

Efter brug vil huden efterlades blød, elastisk og yderst velplejet! Da cremen er helt fri for skadelige tilsætningsstoffer samt parfume og parabener, er den perfekt til selv den mest følsomme hud. Cremen er et musthave hvis du døjer med rødme og gener på kroppen.

Anvendelse

Panthenol cremen kan bruges både på krop og i ansigtet og anvendes efter behov, lige når du synes. Cremen kan med fordel bruges flere gange om dagen. 

Den smarte tube indeholder 100ml, og mængden er let at dosere. Med sin handy størrelse er cremen perfekt at have med dig på farten - for eksempel i tasken. Altid god at have ved hånden!

Prøv også Faaborg Pharmas Panthenol salver - 100ml og 200ml. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Aqua (vand),Paraffinum liquidum (paraffinolie), Glyceryl monostearate, Panthenol 5%, Isopropyl myristate, Stearic acid, Triethanolamine, Propylene glycol, Methylparaben.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice