Faaborg Pharma Panthenol creme i tube - 100 ml

1
Se alle produkter fra Faaborg Pharma
Varenummer: 25812

Faaborg Pharma Panthenol creme - hele familiens all-round creme til rød og irriteret hud

Pantenol creme er en let og lækker creme til pleje af tør, rød og irriteret hud. Cremen mindsker hudirritationer ved for meget sol, tørre læber, småskrammer, røde barnenumser, røde næser ved forkølelse og tør hud på hele kroppen. Cremen kan bruges af alle familiemedlemmer - også de yngste.

Cremen indeholder 20% fedt, hvilket gør, at den nærer og blødgør huden i dybden. Nøgleingrediensen er Panthenol, som består af Provitamin B5. Når vitaminet trænger ind i huden, omdannes det til det virksomme stof pantotenat (vitamin B5), der er med til at opretholde en normal hudfunktion og bevare hudens fugtniveau. Pantenol creme forstærker din huds barriere, så der holdes på fugten. Din hud efterlades både blød, gennemfugtet og smidig.

Fordele

  • Reparerende creme til hele familien.
  • Har fugtbindende, ophelende og plejende effekter på huden.
  • Indeholder 20% fedt og panthenol (vitamin B5)
  • Efterlader din hud gennemfugtet, smidig og dejligt blød.
  • Kan anvendes på rød og irriteret hud hos hele familien.
  • Produktet indeholder ikke parfume.
  • Allergy Certified.

Anvendelse

Panthenol cremen kan bruges både på krop og i ansigtet og anvendes efter behov. Cremen kan med fordel bruges flere gange om dagen. 

Den smarte tube indeholder 100 ml, og mængden er let at dosere. Med sin praktiske størrelse er cremen perfekt at have med dig på farten - for eksempel i tasken. Altid god at have ved hånden! Prøv også Faaborg Pharmas Panthenol salver - 100 ml og 25 ml.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Butylene glycol, Panthenol, Isopropyl Myristate, Cetearyl alcohol, Cetyl alkohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.