Creme til tatovering

Med en god creme til tatoveringer kan du pleje din tatovering, så du får det bedste resultat. Det er vigtigt for helingsprocessen at pleje din tatovering med en tattoo creme. Læs mere om creme til tatovering her

6 Produkt(er)

Hvorfor bør du bruge creme til tatoveringer?

Når en tatovering bliver lavet, er din hud ekstra sensitiv, og har brug for tid til at hele op, før du kan se det endelige resultat af din tatovering. Når din hud skal hele, kan den godt klø i området og give en prikkende fornemmelse, som når et almindeligt sår skal hele. Men du kan selv fremskynde helingsprocessen og gøre den så behagelig som muligt ved at bruge en creme til din tatovering. 

Hvis du smører din tatovering med en tattoo creme, fremskynder du ikke kun helingsprocessen. Du mindsker også kløe, og reducerer revner i huden. 

Kan en tatovering blive for tør?

En tatovering kan godt blive for tør, hvis den ikke før tilført den mængde fugt, som den har behov for. Hvis din tatovering ikke bliver smurt med en creme til tatoveringer, kan det medføre, at der pga. tørheden dannes revner i huden, og dette kan skabe ujævnheder i din tatovering. At bruge en tattoo creme kan også mindske kløe, for hvis du først begynder at klø i din tatovering, kan det gøre at helingsprocessen tager længere tid, da du kan komme til at genåbne såret. Dette kan medføre at slutresultatet ikke bliver lige så pænt.  


Sådan bruger du en tattoo creme

Det kan være vigtigt for slutresultatet af din tatovering, at du plejer den med en tattoo creme for at holde huden fugtet. Det bliver anbefalet, at du bruger din tattoo creme 2-3 gange om ugen, så huden får den pleje, som den har brug for. 

Smør et tyndt lag tattoo creme hen over din tatovering og lad det trænge ind inden du tager tøj på. Du har brugt den rette mængde tattoo creme, hvis du kan se din tatovering igennem, og der ikke ligger en hvid hinde hen over, efter du har smurt den ud. 

Udover at bruge en creme til din tatovering, er der også andre ting du bør følge for at få det flotteste resultat: 

  • Lad din tatovering få luft.
  • Undgå sollys på din tatovering, da dette kan udtørre huden og få farven til at falme.
  • Vask din tatovering 2 gange om dagen.
  • Lad være med at pille eller klø i din tatovering.

En god tatoveringscreme er uundværlig, når du har fået lavet en tatovering. Som creme til tatoveringer er der mange. som anvender en Panthenolcreme til pleje af tatoveringer, ligesom der findes den meget brugte Tattoo Salve, som indeholder både panthenol og mandelolie.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.