Faaborg Pharma Tattoo aftercare salve - 100ml.

1
1
1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Tattoo salve
Varenummer: 7103

Faaborg Pharma - Tattoo aftercare salve

Når din krop er blevet tatoveret, er det ekstra vigtigt både at passe på din hud, og din nye tatovering! Faaborg Tattoo Salve er en specielt udviklet salve til pleje af tatoveringer, og bidrager til at hele belastet og irriteret hud. 

Virkning: 
Tattoo Salve hjælper med at genopbygge huden, efter du er blevet tatoveret. Indholdet af provitaminet B5 gør at hudens naturlige helingsproces fremskyndes samt opretholder hudens fugtbalance så den altid er næret. Salven indeholder også den vitaminrige mandelolie, som blødgør og giver fedt til huden, så den beskyttes optimalt. Salven forstærker hudens elasticitet og sørger for at din tatovering forbliver flot, og din hud ikke irriteres. 

Tattoo Salve indeholder ikke nogen af de 26 allergifremkaldende stoffer på EU’s liste. Den indeholder naturligvis heller ingen parfume. 

Dette produkt indeholder 100ml produkt.

Anvendelse

Brug Tattoo Aftercare salven 3 gange dagligt i mindst 14 dage, efter du har fået lavet tatoveringen. Efter denne periode skal salven bruges for at vedligeholde huden med jævne mellemrum. 

OBS: Når du lige er blevet tatoveret, bør du undgå direkte sol, solarie samt klor- og saltvand. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Aqua, Paraffinum liquidum (Fedtgivende), Prunus amygdalus dulcis oil (Mandelolie, blødgørende og fedtgivende), Petrolatum (Fedtgivende), Panthenol (Genopbyggende), Glycerol monostearat (Fedtgivende og emulgerende), Stearic acid (Fedtgivende og emulgerende), Triethanolamine (Emulgerende), Phenoxyethanol (Konserverende)

Fedtindhold 60 %

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Tattoo salve
Varenummer: 7103

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.