Faaborg Pharma Panthenol salve i tube - 100 ml

Faaborg Pharma Panthenol salve i 100 ml tube fremskynder helingen af tør og skadet hud - Desuden er den helt fri for skadelige tilsætningsstoffer.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Faaborg Pharma
Varenummer: 25813

Faaborg Pharma Panthenol salve - fremskynder helingen af tør og skadet hud

Panthenol salve er en blød SOS salve til pleje af meget tør, rød, irriteret og generelt belastet hud. Den kan med fordel anvendes på overfladiske småskrammer som tørre områder, sprækkede læber, beskadigede brystvorter og røde næser. 

Virkning: 
Salvens nøgleingrediens er provitaminet B5. Når det trænger ind i huden, omdannes det til det virksomme stof pantotenat (vitamin B5), der er nødvendig for at opretholde en normal hudfunktion. Panthenol forstærker din huds barriere, så der holdes på fugten og den ikke tørrer ud. Salven har et fedtindhold på 32%, så den nærer og mætter huden samtidig med at gøre den utra blød. 

Efter brug vil den tørre hud være væk, irritationer vil være lindret og den belastede hud vil være genopbygget på ny. Salven kan bruges af alle i familien, også de yngste. Da den er AllergyCertified og helt uden parabener, parfume og farvestoffer, er produktet også velegnet til følsom hud. 

Anvendelse

Panthenol salven anvendes efter behov, på det irriterede eller belastede området. 
Salven kan med fordel anvendes flere gange om dagen for en helt optimal effekt. 

Produktet indeholder 100ml, og kommer i en tube så mængden er let at dosere. Med sin lille størrelse er salven perfekt til at have med i tasken eller liggende i skuffen. Salven er altid god at have ved hånden!

Fås også i en helt lille version på 25ml. 

Indhold: 100ml

Ingredienser

Aqua (vand), Petrolatum (fedtgivende), Paraffinum Liquidum (fedtgivende), Butylene Glycol (fugtighedsbevarende), Prunus Amygdalus Dulcius Oil (mandelolie), Panthenol (genopbyggende), Glyceryl Stearate (fedtgivende og emulgerende), PEG-75 Stearate (emulgerende), Ceteth-20 (emulgerende), Steareth-20 (fedtgivende og emulgerende).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice