Kosttilskud til din hud

Det siges at skønhed kommer indefra - og det kan der være noget om. Kroppen har brug for vitaminer og mineraler - hvoraf eksempelvis B-vitaminet biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud og vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normalt fungerende hud. Læs mere herunder:

11 Produkt(er)

Kosttilskud til hud, hår og negle

Plej din hud indefra - med indvortes pleje, menes tilførsel af alle de næringsstoffer kroppens forskellige celler behøver for at fungere optimalt. Det drejer sig om en lang række vitaminer og mineraler.

På Med24.dk gør vi os i et stort udvalg af diverse skønhedsprodukter - herunder også kosttilskud. Udvalget har overordnet set en holistisk tilgang til skønhed – for skønhed skal plejes udefra såvel indefra. Du kan således købe dine fortrukne vitaminer og din yndlings hudpleje nemt og billigt online hos Med24.dk.

Skønheden kommer indefra

Har vi det godt, er vi i balance med os selv og vores krop, så smitter det af på den måde, vi tager os ud overfor omverdenen. Det er virkelig ikke bare en skrøne, når man siger; skønheden kommer indefra. Samme regler gælder også huden og vores hår. Er vi opmærksomme og sørger for at den indre kerne i vores huden og hår er sund, så vil det automatisk også kunne ses på huden og hårets overflade.

På Med24.dk gør vi os i et stort udvalg af diverse skønhedsprodukter. Et udvalg vi er meget stolte af, for det er skønhedsprodukter, der har en holistisk tilgang til skønhed – skønheden skal plejes udefra såvel indefra.
Produkter fra Imedeen gør netop det, hvorfor vi på Med24.dk er stolte over at kunne præsentere jer for en række af deres produkter til favorable priser.

Imedeen Time Perfection

Time Perfection fra Imedeen er et avanceret hudpleje-produkt, der henvender sig til kvinder fra 40 år og op. Ved at kombinere den unikke hudrevitaliserende Marine Complex med LycoPhence GS, som indeholder tomatekstrakt og vindruekerneekstrakt, går Time Perfection fra Imedeen ind og understøtter hudens struktur. Derved får huden en både sund, smidig og strålende overflade.

Imedeen perfection bidrager altså til hudens kvalitet og fugtbalance, og så mindsker Time Perfection fra Imedeen synligheden af hudens linjer og rynker. Huden vil føles både blødere, mere glat og spændstig efter nogen tid med Time Perfection.

Tan Optimizer

Man skal have respekt for solen. Det er lige netop det, som Imedeen Tan Optimizer har. Her kan du få samme gyldne sommerbrune hud, men uden at skulle ligge og stege i timevis med de risici, som det har for hud og helbred.
Sine Petersen skrev i sin anmeldelse: ”Godt produkt, som virker. Har taget det i forbindelse med en ferie, og min hud tog bedre imod solen uden at blive rød. Husk dog stadig at bruge solcreme”.

Og det er helt rigtigt. Selvom Tan Optimizer hjælper huden med at tage mod solens stråler, så er Tan Optimizer ikke en erstatning for solcreme. Start med Tan Optimizer godt en måned inden ferien til Thailand eller Thy (for den sags skyld), og så vil du opleve, hvordan Tan Optimizer hjælper med at optimere og forberede huden på solens stråler. Tan Optimizer giver nemlig huden ekstra pleje, når du opholder dig i solen, derhjemme eller på ferien. De 60 tabletter, som kommer med hver pakke, er fyldt med A, C og E vitaminer, som arbejder med huden indefra og ud, og på den måde bliver huden forberedt på solen, alt imens hudcellerne beskyttes mod det oxidative stress, som forårsages af solens UV-stråler.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.