Kundeservice
0 varer
Kurv
Imedeen Derma One over 25 år 180 tabletter
Imedeen Derma One over 25 år 180 tabletter

Imedeen Derma One - 180 stk

735,95 DKK
-20%
920,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Imedeen Derma One er en populær hudplejetablet, som mindsker hudens synlige ældningstegn, herunder de fine linjer og synlige rynker. Imedeen Derma One forbedrer din hudkvalitet og optimerer fugtbalancen.

Bidrager til at vedligeholde hudens glød. Bidrager til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance. Imedeen Derma One er udviklet til kvinder 25+ år.

IMEDEEN Derma One bekæmper de første ældningstegn ved at fremhæve hudens glød og optimere fugtbalancen. IMEDEEN Derma One arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige fugtighedscremer ikke kan nå ned.

Produktet indeholder et særligt Marine Complex™. Derudover indeholder det vitamin C og zink, der hjælper med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, bidrager til normal dannelse af kollagen og til at bevare en normal hud.

IMEDEEN Derma One:

  • Bidrager til forbedring af hudens kvalitet
  • Bidrager til forbedring af fugtbalancen
  • Bidrager til, at huden ser mere strålende ud
  • Bidrager til, at huden i ansigtet og på kroppen føles blødere, mere glat og spændstig

 Aktive ingredienser

  • Marine Complex (fiskeekstrakt) er et unikt protein- og polysakkaridkompleks, der indeholder elementer, som minder om dem, der naturligt findes i huden.
  • Vitamin C bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.
  • Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, til en normal DNA-syntese, til at vedligeholde en normal hud og spiller en rolle i celledelingsprocessen.

 

Anvendelse

2 tabletter dagligt. Det anbefales at tage hudplejetabletterne i mindst 12 uger.

Se de andre produkter i Imedeen serien.


Varenummer: 512
Ingredienser: Indhold pr. dagsdosis (2 tabletter):, Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Fiskeekstrakt 210 mg, stivelse, Vitamin (vitamin C) 60 mg, Mineral, zink (zinkgluconat) 4 mg, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer)
Allergener: Fisk
Oprindelsesland: Italien
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Vivian Wang - 18-04-2016 
Jeg har taget Derma one i 1 år nu. Kan mærke forskellen på min hud. Især når jeg sover ikke nok, hjælper det huden til at holde energi
Af Lei Simonsen - 06-09-2015 
Det virker...efter ca. 3mdr kan man se forskel på hud. Kan godt Anbefale...
Af Susanne Beck Andersen - 22-01-2008 
Jeg begyndte at tage Imedeen da jeg blev 40 og allerede efter en lille måneds tid kunne jeg mærke en stor forandring på min hud. Nu er jeg snart 48 og tager dem stadig væk. Selvfølgelig holder den ikke alle rynker væk og når jeg smiler kan man se dem - men ellers ikke. Et fantastiks produkt som 100 % holder hvad det lover
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832