Imedeen Derma One - 180 stk

Imedeen Derma One over 25 år 180 tabletter
736,00 -20%
Vejl. pris 920,00
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Imedeen
Varenummer: 512
Ofte købt sammen
Imedeen Derma One - 180 stk
Natur-Drogeriet Skummetmælkspulver Ø - 250 g
Imedeen hår og negle - 60 kap
Pris i alt
236,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Imedeen Derma One er en populær hudplejetablet, som mindsker hudens synlige ældningstegn, herunder de fine linjer og synlige rynker. Imedeen Derma One forbedrer din hudkvalitet og optimerer fugtbalancen.

Bidrager til at vedligeholde hudens glød. Bidrager til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance. Imedeen Derma One er udviklet til kvinder 25+ år.

IMEDEEN Derma One bekæmper de første ældningstegn ved at fremhæve hudens glød og optimere fugtbalancen. IMEDEEN Derma One arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige fugtighedscremer ikke kan nå ned.

Produktet indeholder et særligt Marine Complex™. Derudover indeholder det vitamin C og zink, der hjælper med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, bidrager til normal dannelse af kollagen og til at bevare en normal hud.

Mere om Imedeen Derma One

  • Bidrager til forbedring af hudens kvalitet
  • Bidrager til forbedring af fugtbalancen
  • Bidrager til, at huden ser mere strålende ud
  • Bidrager til, at huden i ansigtet og på kroppen føles blødere, mere glat og spændstig

Aktive ingredienser

  • Marine Complex (fiskeekstrakt) er et unikt protein- og polysakkaridkompleks, der indeholder elementer, som minder om dem, der naturligt findes i huden.
  • Vitamin C bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud
  • Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, til en normal DNA-syntese, til at vedligeholde en normal hud og spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Anvendelse af Imedeen

2 tabletter dagligt. Det anbefales at tage hudplejetabletterne i mindst 12 uger.
Se de andre produkter i Imedeen serien.

Næringsindhold 4 tabletter:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Fiskeekstrakt 210 mg -
Vitamin C 60 mg 75%
Zink 4 mg 40%
Ingredienser:

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Fiskeekstrakt, Stivelse, Vitamin (vitamin C), Mineral, zink (zinkgluconat), Antiklumpningsmidler (siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer)

Allergener:

Fisk

Oprindelsesland: Italien
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Vivian Wang - 18-04-2016
Jeg har taget Derma one i 1 år nu. Kan mærke forskellen på min hud. Især når jeg sover ikke nok, hjælper det huden til at holde energi
Af Lei Simonsen - 06-09-2015
Det virker...efter ca. 3mdr kan man se forskel på hud. Kan godt Anbefale...
Af Susanne Beck Andersen - 22-01-2008
Jeg begyndte at tage Imedeen da jeg blev 40 og allerede efter en lille måneds tid kunne jeg mærke en stor forandring på min hud. Nu er jeg snart 48 og tager dem stadig væk. Selvfølgelig holder den ikke alle rynker væk og når jeg smiler kan man se dem - men ellers ikke. Et fantastiks produkt som 100 % holder hvad det lover

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.