Kosttilskud til hud, hår og negle

143 Produkt(er)

Vejen til perfekt hår, hud og negle

Med kosttilskud til hud, hår og negle lægges vægten på den indvortes pleje. Med indvortes pleje menes tilførsel af alle de næringsstoffer kroppens forskellige celler behøver for at fungere optimalt. Det drejer sig om en lang række vitaminer, mineraler, urter og i nogle tilfælde andre næringsstoffer.

Grundlaget for at optage disse næringsstoffer er en sund fordøjelse. Derfor er næringsstoffer, der styrker fordøjelsen ligeledes et vigtigt redskab for vores udseende. Du kan finde kosttilskud til mave og fordøjelse her

Hvorfor oplever jeg problemer med hår, hud og negle?

Et utal af indre og ydre faktorer kan være medvirkende i, at du ikke er udstyret med dit optimale hår, har den ønskede hud eller stærke negle. Der kan være snak om alt fra stress til forurening og kuldepåvirkninger.

Men blot med det rette tilskud af næringsstoffer kan du hurtigt bidrage til den bedste version af dig selv. Vi tilbyder hos Med24.dk derfor en række af de mest anerkendte, sunde og fortrukne kosttilskud, der er at finde på markedet, så dit bedste velgående blot er enkelte klik fra at blive til virkelighed.

I vores sortiment finder du flere kosttilskud, der er specielt udviklet til både plejen af din hud, hår og negle. Du kan ligeledes tjekke vores fulde sortiment af kosttilskud her, og finde netop de multivitaminer eller tilskud af stoffer, du ønsker, skal bidrage til din indre og ydre skønhed.   

Kosttilskud til hud

Vejen til en smuk og velplejet hud kan synes langt borte, når det danske vejr og daglige forhold giver anledning til tør, olieret og plaget hud. Samtidig kan en fremtid med rynker og pigmentfejl skabe stor bekymring hos de fleste.

Selvom løsningen på de mange hudproblemer kan virke kompliceret, er den egentlig ret så simpel. Vitaminer og mineraler spiller nemlig den største rolle for hudens sundhed. Alt vores hud behøver er nok fugt, vitaminer, mineraler og fedtsyrer for at fungere optimalt.

Vi kan fryde os over at kroppen er indrettet således, at alle vores livsnødvendige organer modtager de essentielle næringsstoffer først, men det betyder samtidig også, at huden er en af de nedprioriterede på trods af, at den er vores største organ. At den er vores største organ, er derimod ensbetydende med, at det også er vigtigt, at vi tager kærlig hånd om den.

Er du usikker på, om du får nok af de essentielle stoffer gennem kosten, kan du vælge at bidrage med dem via kosttilskud som Berthelsen Silky Beauty og Beauty Bear Skin Vitamins.

Disse tilskud bidrager til din hud

Der findes flere forskellige mineraler og vitaminer, der er gavnlige for huden. Vi har listet nogle af de hovedsagelige nedenfor, samt påpeget hvilke egenskaber og betydning de kan have for din hudpleje.

A-vitamin: Bidrager blandt andet til en balanceret hud, øget produktion af kollagen, cellefornyelse, hudens elasticitet samt regulering af olieproduktionen i huden. Mange anvender især Vitamin A i forbindelse med akne.

B6-vitamin: Vitamin B6 er kendt for at bidrage til immunsystemet og skabe balance i hormonaktiviteten. Det er særligt anvendt i forbindelse med at opnå ren hud og reducere urenheder.

C-vitamin: Bidrager til hudens elasticitet og en jævn hudtype via kollagenstrukturen. Desuden bidrager det til at beskytte huden mod hyperpigmentering og solskader, hvilket gør at vitaminet ofte anvendes af dem, der ønsker at forebygge pigmentfejl og rynker. Blandt kendte kosttilskud med masser af C-vitamin findes Skin Care Collagen Filler tabletter.

E-vitamin: Denne antioxidant bidrager til at styrke hudens forsvar og mindske cellernes ældningsproces. Det bidrager desuden til hudens naturlige fugt og forsvar mod Uv-stråling. I sortimentet er især NDS Probiotic Skinactive og Imedeen Tan Optimizer, som blandt andet indeholder E-vitamin, et hit blandt kunderne.

Magnesium: Mineralet bidrager til at forstærke enzymerne i huden, som er vigtige for dannelsen af proteiner, der et af de bærende stoffer for en sund hud.  

Kosttilskud til hår

Mange er uvidende om, at kosttilskud kan bidrage til et smukkere, fyldigere samt stærkere hår. Døjer man med tyndt hår, tørt hår, dårlig hårvækst eller hårtab kan det skyldes mangel på bestemte vitaminer og mineraler.

Det er dog helt almindeligt at opleve perioder, hvor håret kommer i ubalance. Særligt i forbindelse med hormonelle forandringer, diæter og vekslende vejrforhold kan håret komme til at lide nød.

Lige såvel som flere forskellige vitaminer er bærende for hudens sundhed, er bestemte vitaminer også helt unikke til at bidrage til hårets sundhed. Særligt hårets vitamin (B-vitamin), A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, jern og magnesium er de vigtige stoffer, du bør lede efter i forbindelse med kosttilskud til hår.

Er du på udkig efter vitaminer til håret, bør du helt klart kaste et blik på vores artikel om Vitaminer til hår og få svar på, hvorfor vitaminer er vigtige for et sundt hår, samt hvad de enkelte vitaminer bidrager til!

De foretrukne tilskud til hår
En af de sikre vindere på favoritlisten er intet mindre end serien Priorin af Bayer A/S. Tilskuddet er både videnskabelig testet, spækket med spændende essentielle stoffer og anerkendt af dets mange forbrugere. Det er derfor sneget sig op som verdens mest solgte kosttilskud til hår. Du finder det både som shampoo og kapsler.

Derudover er Hairlust Hair Gummies, Hair Volume fra New Nordic og Beauty Bear Hair Vitamins nogle af de helt store favoritter på markedet. 

Kosttilskud til negle

Ofte kan de næringsstoffer, som sunde negle, hud og hår kræver, være de samme, og de velkendte kosttilskud, kan derpå bidrage til at bekæmpe flere problemer på samme tid.

Men har du oplevet svage, flækkede og triste negle, peger det overordnet i retning af et behov for mineraler og vitaminer, som er essentielle for neglenes vækst. For stærke negle foretrækker flere brug af silica tilskud, som er et mineral, der bidrager til at genopbygge både hår og negle. Her findes blandt andet Berthelsen Silicium

Flere stoffer som Biotion, Zink og vitamin C anvendes også i forbindelse med neglepleje.

Negletilskud favoritterne
I vores sortiment finder du flere variationer af næringskomplekser i tilskud til negle. De specieludviklede New Nordic Nail Strong og Beauty Bear Nail Vitamins indeholder begge unikke kombinationer af essentielle vitaminer og mineraler for neglene.

Ønsker du at slå to fluer med et smæk, kan du blandt andet kaste dig ud i Biotin Strong og Vitayummy hair and nails, som begge besidder vitamin- og mineralkomplekser, der er helt essentielle, såfremt man ønsker at bidrage til neglenes styrke og glød.  

Med24.dk er din ekspert i kosttilskud!

Du kan trygt vælge Med24.dk som din faste leverandør af kosttilskud – Vi er nemlig eksperter på området og har et fagpersonale, der altid står klar til at rådgive dig. Udvalget af produkter er både stort, fyldt med de bedste priser, sundeste og mest kvalitetsbevidste valg.

Vores farmakonom Anita Sten Nielsen står til rådighed både på telefon og mail, såfremt du ønsker professionel rådgivning i forhold til valg af kosttilskud og naturlægemidler. Du kan møde alle vores eksperter her, og desuden finde deres kontakt information. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.