Gummies

Her finder du et bredt udvalg af vitamingummies. Vi har flere forskellige typer og smagsvarianter. Du kan finde din favorit herunder.
Hvad er Gummies? | De største favoritter

69 Produkt(er)

Gummies - En lækker og sund vej til gavnlige næringsstoffer

For mange kan vitaminer og kosttilskud give en dårlig oplevelse grundet synkebesvær og dårlig smag. Desværre får de fleste mennesker ikke nok næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler gennem kosten, og det er netop nogle af de vigtige og gavnlige stoffer, der skal til for at kroppen kan fungere optimalt.

De fleste tager multivitaminer og andre tilskud, for at sikre at deres behov er dækket - Og gummies er netop tilskuddet, der falder i behag hos alle voksne og børn, som er kræsne og oplever besvær i forhold til de sædvanlige kosttilskud.  

Hvad er Gummies?

Gummies er så at sige smagfulde og lækre vingummier, der også er kendt som vingummivitaminer og tyggebjørne til børn. De kategoriseres med den almindelige vitaminpille. Gummies besidder dog også en lang række egenskaber og et indhold af gavnlige næringsstoffer, der bidrager til den indre og ydre sundhed lige såvel som andre kosttilskud.  

Findes også til veganere

Hovedingrediensen i de fleste gummies er gelatine, men for vegetaren eller veganeren findes også vitamin gummies, som er produceret af plantebaseret gelatine såsom pektin. Alle Beauty Bear gummy vitaminer er bl.a. veganervenlige. Det samme gælder et par af Kids Zoo gummies til børn.  

Et populært kosttilskud

Gummies plejede at henvende sig til børn, for at de på en sjov og lækker vis kunne få de nødvendige vitaminer, der kan bidrage til normal vækst og trivsel. I dag er de dog også blevet et populært kosttilskud for voksne, der har synkebesvær og ikke bryder sig om bismagen fra de sædvanlige tilskud. Gummies er herfor nemme at tygge samt synke og optages desuden på naturlig og effektiv vis i kroppen.

Gummies konsistens og indhold giver overordnet forbrugeren en behagelig, lækker, nærende og smagfuld oplevelse. De fleste betragter tilskuddet som en daglig snack. Mange er især glade for tilskuddet, da den gode oplevelse gør det svært at glemme indtaget af sine daglige vitaminer eller mineraler.

Men det er selvfølgelig ikke kun smagen det hele drejer sig om. Bamserne eller vingummierne er fulde med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der bidrager til den ydre og indre sundhed eller skønhed. Forskning påpeger til og med, at gummies giver en højere biotilgængelighed end andre supplementer.  

Vi tilbyder dig de største favoritter blandt gummies

I sortimentet hos Med24.dk finder du blandt andet:

VitaYummy Hair & Nails: Hair og Nail gummies indeholder fantastiske ingredienser, hvorunder Biotin, Vitamin D og B12 bidrager til at styrke og vedligeholde sundt hår og negle. Kosttilskuddet indeholder udelukkende naturlige smags- og farvestoffer, og så kan det anvendes til alle hårtyper.

Beauty Bear: Beauty Bear vitamins tilbyder nogle helt unikke tilskud til hår, hud og negle. En af de største favoritter er Beauty Bear Tan. Den har en lækker ferskensmag, og bidrager til hudens evne til at opnå en flot og vedvarende sommerglød og farve.

Kids Zoo Multivitamin: Disse er også kendt som tyggedyr, og er et helt fantastisk tilskud af de mest nødvendige og nærende vitaminer dit barn kan få. De besidder en lækker jordbærsmag og er formet som søde vingummibjørne, der giver dit barn en god og sjov oplevelse i forbindelse med indtaget. De indeholder desuden ingen kunstige midler eller skadelige stoffer.

Eye Q Chews: Eye Q Chews er et perfekt tilskud af fiskeolie til både børn og voksne. Tyggekapslerne har en smag af jordbær, og bidrager med de helt essentielle omega 3 og 6-fedtsyrer, der er livsnødvendige for kroppen.  

Køb Gummies hos Med24.dk

Hos Med24.dk tilbyder vi et udvalg af de essentielle og velsmagende vitamin gummies. Du kan finde netop det tilskud, du ønsker, skal bidrage til din egen og familiens fysiske sundhed. Vi tilbyder hertil nogle af de sundeste og mest kvalitetsbevidste valg indenfor gummies – endda til helt eksklusive priser og tilbud!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.